x
Filmek

Fényképek a magányosan sétáló Logan-ről

Nem kezdődhet úgy hét, hogy ne kapnánk képet a Logan-filmből.

Fényképek a magányosan sétáló Logan-ről
  • Publishednovember 1, 2016

Nem kezdődhet úgy hét, hogy ne kapnánk képet a Logan-filmből.

Márciusban utoljára tér vissza Hugh Jackman Farkas szerepében a vásznon. James Mangold rendező lenyűgöző fényképeket osztott meg most az Old Man Logan figuráról. Nagyon menő vázlatok ezek is, akárcsak az elmúlt hetekben látott összes többi fénykép. Kihagyhatatlan, akárcsak a többi storyboard!

Október utolsó estéjén Mangold úgy döntött, hogy megoszt még pár koncepciórajzot a filmből. A képek között van olyan, amin a magányos Farkas látható sétálás közben, de akad olyan is, ami adamantium karmait mutatja meg. Nem tudjuk elégszer leírni, hogy mennyire nagyon várjuk az X-Men franchise következő spin-offját, a harmadik Farkas filmet. Kijelenthetjük, hogy a Logan film hangulatát nagyon eltalálták, erre bizonyíták a rengeteg kép, és az előzetes. Főszereplőink Patrick Stewart, Dafne Keen, Stephen Merchant, Boyd Holbrook, Richard E. Grant és természetesen Hugh Jackman egy posztapokaliptikus világba csöppen, ahol szinte rajtuk kívül mindenki halott, még az X-Menek is.

Az első fényképen Logan látható elhagyatott és kietlen utcán, amint éppen a kamera felé sétál leeresztett kezekkel. Talán ez az eddigi legjobb fénykép a főhősről. A második kép már egy vázlat, ahol Logan épp egy hotelhez érkezik, míg az utolsón a halálos fegyvere, a karmokon van hangsúly.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.