x
Close


Közelgő események

Filmek

Ryan Reynolds sem hagyta szó nélkül Tim Miller rendező távozását

Megszólalt az ügyben a másik érintett fél is, elmondta, hogy mit gondol a Deadpool folytatásáról.

Ryan Reynolds sem hagyta szó nélkül Tim Miller rendező távozását
  • Publishednovember 15, 2016

Megszólalt az ügyben a másik érintett fél is, elmondta, hogy mit gondol a Deadpool folytatásáról.

A  Deadpool film sztárjával, Ryan Reynolds-al készítettek egy interjút, melyben megosztotta saját gondolatait is az ügyről, főként arról, hogy mit gondol a rendező távozásáról – októberben arról volt hangos az internet, hogy a Deadpool franchise rendezője, Miller távozott a folytatásról, majd a hónap elején jött a második meglepő hír, a zeneszerzőjét is elvesztette a film.

Akárcsak minket, úgy a rajongókat is meglepte a rendező bejelentése, hogy az első rész sikere után nem szeretne maradni, és inkább átadja a stafétabotot egy másik rendezőnek, akit továbbra sem jelentettek be. A szétválás óta kiderült, hogy a kreatív különbségek voltak a fő okozói, amiért a projekt rendező nélkül maradt (egyik oldalon Ryan Reynolds, a Fox, a másikon Tim Miller).

Minden, amit elmondhatok, hogy nagyon szomorú vagyok, hogy Miller kiszállt a filmből. Tim egy nagyszerű ember, és senki más nem dolgozott annyira keményen a Deadpool-on, mint ő.

– kezdte az interjút Ryan Reynolds.

Diplomatikus választ kaptunk a színész/producertől, ugyanakkor az interjúban néhol elejtett megjegyzéseket arra is, hogy hatalmas viták voltak az első rész utómunkái alatt is közte és a rendező között. Egyszerűen nem tudtak közös nevezőre jutni, és a legjobb megoldásnak az bizonyult, hogy ha különválnak.

Tudom, hogy mikor kell nyomást gyakorolnom, és tudom, hogy mikor kell elengedni a dolgokat. Nem fogok elmenni Millerhez és beszélgetni arról, hogy „A Deadpool film vizuális effektjeit így kell csinálni”. Ez az ember egy született vizuális-effekt mágus. De vannak karakterek, és hangvételek, melyekhez én értek jobban. Ezen felül, mindenki másnál régebb óta foglalkozom már a filmmel, kivéve a készítőktől, akik megalkották a képregényt. Tizenegy éve próbálom ezt a sziszifuszi sziklát felgörgetni a hegyre, és folyton visszagurult rám. Szóval a kezdetektől fogva itt vagyok, és itt leszek a végéig.

Reynolds azt is elárulta, hogy korábban a The Merc with a Mouth kritikája miatt is összecsapott a Fox-szal még az X-Men kezdetek: Farkas filmnél, és természetesen ők jöttek ki ebből győztesen. Ezért sem meglepő, hogy a sztár ezúttal miért ragaszkodik annyira „fegyveréhez”, akaratához. Reméljük, hogy hamarosan bejelentik Miller lehető legjobb utódját a Deadpool székére.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.