x
Close


Közelgő események

Filmek

Zeneszerzőjét is elvesztette a Deadpool 2

Fogyatkoznak a nagy nevek a Deadpool 2 neve mellett. Mi állhat a távozások mögött?

Zeneszerzőjét is elvesztette a Deadpool 2
  • Publishednovember 4, 2016

Fogyatkoznak a nagy nevek a Deadpool 2 neve mellett. Mi állhat a távozások mögött?

Úgy tűnik, hogy Tim Miller rendező távozása révén teljesen átalakul a Deadpool folytatásának stábja. Mi folyhat jelenleg a 20th Century Foxnál? Facebookos bejegyzése miatt került szóba a híres zeneszerző, Junkie XL (valódi nevén Tom Holkenborg) neve is, aki szolidaritásra hivatkozva kiszállt a projektből – túlságosan is jóban volt Millerrel. A következő bejegyzést tette közzé Facebookon a komponáló művész:

Annak ellenére, hogy az első Deadpool filmből leginkább a DMX és Angel of the Morning számok maradtak meg – ezeket ismerték leginkább a rajongók -, tudni kell, hogy Junkie XL is nagyban hozzátett a film sikeréhez. Egy percig sem kell félni, hogy munka nélkül maradna a zeneszerző, hiszen a Godzilla 2-ön, a Spectralon, A setét torony filmen, valamint az Igazság ligáján is dolgozni fog. Legismertebb munkái ugyanakkor a Mad Max: A harag útja, és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmek.

Hivatalosan nem jelentették be, hogy ki fogja váltani Miller rendezői székét a Deadpool 2-nél, de pletykálják, hogy John Wick stábjából ismert David Leitch lehet a befutó. Leitch különösen jóban van a Fox-szal, azt is mondhatnánk, hogy Fox neveltetés, talán ezért is állítják biztosra szerződését. Hangsúlyozzuk, hivatalosan nem kommentálták a híreket, várunk a megerősítésre.

Mit gondoltok, túléli a Deadpool Miller és Junkie XL elvesztését?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.