x
Filmek

Olivia Munn, az X-Men sztárja csatlakozott a The Predator reboothoz

A szivárogtatott hírekben nem csak az új színésznő neve szerepel, de azt is megtudtuk, hogy hol fog játszódni a film.

Olivia Munn, az X-Men sztárja csatlakozott a The Predator reboothoz
  • Publishednovember 5, 2016

A szivárogtatott hírekben nem csak az új színésznő neve szerepel, de azt is megtudtuk, hogy hol fog játszódni a film.

Eljött az idő, mikor a hölgyek átveszik az irányítást Hollywood felett? A nagyobb franchise-ok sorra jelentik be, hogy a főszerepeket ezúttal nem férfiak, hanem nők kapják meg a következő években. Idő kérdése volt csak, hogy Olivia Munn is valami komolyabb szerepet kapjon egy filmben, de pont egy kommandós egység tagját kell eljátszania? Nem lehetett volna valami “aranyosabb” szerepet találni a színésznőnek?

Olivia Munn nevével idén az X-Men: Apokalipszis című film stáblistáján találkozhattunk, most viszont újabb nagy dobással készül, női főszereplője lesz a The Predatornak. Munn karakterének nevét egyelőre nem tudjuk, nem árulta el a stúdió, hogy kit fog majd játszani a negyedik Ragadozó filmben. Boyd Holbrook a Narcos sorozat sztárja mellett, immáron Munn egy különleges kommandós egység női vezetőjeként tűnik fel a Ragadozó-filmben.

Shane Black, Fred Dekkerrel közösen írta meg a The Predator film forgatókönyvét. Jelenleg nagyon kevés információt tudunk a cselekményről, és vélhetően egészen a forgatás végéig ez így is marad, azonban most mégis kiszivárgott egy katonai jelenet részlete. A részletből megtudtuk, hogy igazán nagy fordulatot vesznek majd a cselekmények, hiszen a korábbi dzsungeles harctér helyett a kertvárosban élőket fog megtizedelni a Predator – Közvetlenül a The Hollywood Reportertől származnak a hírek.

A fenti részletek megerősítik a korábbi pletykákat, miszerint a katonaság Predatorokat ejtett foglyul, és fegyverként szerették volna felhasználni őket. Régóta beszélik azt is, hogy Arnold Schwarzenegger életre kelti majd karakterét, és visszatér Dutch a háborúban. Még ha igaz is a hír, akkor is kisebb szerepet kap, és mellékszerepben láthatjuk rövid ideig a vásznon. Tudni kell, hogy az eredeti ’87-es filmben Schwarzenegger mellett Shane Black is játszott, aki Hawkinst alakította. Bár Dutch túlélte az ütközetet, addig ez Hawkinsról nem mondható el. Ezért sem tudni, hogy Shane Black szán-e cameo szerepet magának, és ha igen, akkor miként tér vissza a folytatásban.

A The Predator film forgatás 2017 első felében kezdődik, melynek bemutatója valamikor 2018-ban lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.