X-23

Hivatalosan is megerősítették X-23 mutánst a Logan-filmben

Többször írtunk már mi is arról, hogy X-23 lehet a titokzatos lány a filmben, de hivatalosan még senki sem mondta ki.

Többször írtunk már mi is arról, hogy X-23 lehet a titokzatos lány a filmben, de hivatalosan még senki sem mondta ki.

A 20th Century Fox azonban tegnap hivatalosan is véget vetett a találgatásoknak, és bejelentették, hogy X-23 is benne lesz a Logan-ben. Áprilisban SuperHeroHype hozta le az első hírt, hogy a következő X-Men filmben – melynek nevét akkor még nem tudtuk -, hogy X-23-mal is találkozhatunk. A Fox a hivatalos Instagram-fiókon lőtte le a poént, és árulta el, hogy Dafne Keen-t úgy kereshetjük majd a filmben, mint Laura. Ez a név viszont a Marvel rajongók körében egyet jelent azzal, mint X-23 mutáns.

Laura

@wponx által közzétett fénykép,

X-23 először 2004-ben mutatkozott be a képregényekben, miután az X-Men: Evolution animációs sorozatban megszületett. Eredetéről annyit tudunk, hogy egy csoport a Weapon X program keretén megpróbált klónokat előállítani Farkas génjeiből, köztük a mutáns képességeit és az adamantium karmokat is szerették volna átültetni egy új egyedbe. Az első 22 kísérlet megbukott, nem tudták klónozni Logan-t, ám a huszonharmadik projekt már sikerrel járt, így kapta az X-23 nevet.

Akárcsak Farkas, úgy X-23 is emberfeletti képességekkel bír: gyorsaság, reflex és az öngyógyítás. Különbség a két mutáns között, hogy X-23-nak csak két pár karma van, ám emiatt van egy extra fegyvere a lábában is. Az X-Menek és az X-Force tagja, ugyanakkor hihetetlenül magányos lányról van szó. Ő lesz az, aki Farkas hősi halála után felveszi a  palástját a képregényekben.

James Mangold által rendezett Logan című kalandban visszatér Hugh Jackman, és Sir Patrick Stewart is. A filmet 2017. március 3-án fogják a mozikban bemutatni. Hugh Jackman-nek ez lesz a kilencedik Farkasos szerepe, ám ő ezzel elköszön a mutáns karakterétől.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Mégsem készül el A függetlenség napja 3?

Next Article

Ewan McGregor még Obi-Wan Kenobi filmet is rendezhet?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!