Ewan McGregor még Obi-Wan Kenobi filmet is rendezhet?

Múltkor jelent meg a cikk, hogy a színész nagyon szeretne újra jedi lovag lenni a vásznon.

Múltkor jelent meg a cikk, hogy a színész nagyon szeretne újra jedi lovag lenni a vásznon.

Két évvel ezelőtt, 2014 szeptemberében egy forrás arról számolt be, hogy a Disney és a LucasFilm új Star Wars spin-off részeket tervez, és ezek között majd új Obi-Wan filmeket is találunk. Sajnos azóta semmit sem erősítettek meg hivatalosan, nem tudhatjuk, hogy mennyire gondolták/gondolják komolyan Obi-Wan karakter szerepét. Az American Pastoral film reklámozása közben kérdezték Ewan McGragor-tól – a színész rendezte a filmet -, hogy mit szólna egy Obi-Wan filmhez, esetleg elvállalná-e a rendezését is.

Ó, Istenem! Soha nem gondoltam erre. Nos, ez van! Nem tudom, a szó szoros értelemben nem is gondolkoztam ezen még korábban. Mindig azt mondom, mikor az emberek erről kérdeznek, hogy kész lennék-e megcsinálni. Természetesen! Obi-Wan Kenobi-t is szívesen eljátszanám újra, és mai napig állítom, hogy remek történet lenne az utolsó részem (Star Wars: A Sith-ek bosszúja) és Alec Guinness Egy új remény epizódja között. Azt mondom, hogy felkészült lennék erre, de te vagy az első ember, aki azt sugallja, hogy rendezzem én a filmet. Csak egy szavába kerül a Disney-nek, és megcsinálom!

Annak ellenére, hogy még semmilyen hivatalos beszélgetés nem volt Obi-Wan Kenobi spin-off részről a színész és a stúdió között, pletykák azért akadnak szép számmal. A szárnyra kapott pletykák között van egy meg nem erősített hír is, miszerint a LucasFilm-nél egy Obi-Wan trilógia is van, amit már évekkel ezelőtt kidolgoztak, és csak arra várna, hogy szereplőket, illetve rendezőt kapjon. 2020-ban érkezni fog egy harmadik spin-off rész, amit állítólag a galaxis hírhedt fejvadásza, Boba Fett fog kapni.

2020-ig évente láthatunk majd Star Wars részt a mozikban, a Disney nem bíz semmit a véletlenre. Korábban elmondták, hogy a jövő évtized sem marad Star Wars nélkül, ott is több részt fognak bemutatni, s talán pont ekkor fog érkezni a várva várt Obi-Wan trilógia Ewan McGragor-ral? A színész múltkori kijelentéséből kiderült, elhivatott, és bármikor elvállalná a szerepet, most már csak a stúdión múlik, hogy mikor mond igent erre.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article
X-23

Hivatalosan is megerősítették X-23 mutánst a Logan-filmben

Next Article

Donald Glover lett a fiatal Lando Calrissian a Han Solo filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!