Logan - Farkas

Dafne Keen megerősítette, hogy tényleg tervben volt az X-23 spin-off

Nagy kár érte, hogy nem valósult meg a spin-off.

A Logan – Farkas bemutatója után több cikket is olvasni lehetett azzal kapcsolatban, hogy Dafne Keen főszereplésével egy spin-off filmen dolgozik James Mangold rendező. Később a hírről a rendezői is elmondta, hogy még nem mondott le a filmről, most pedig maga a színésznő árulta el, hogy a Disney házasság előtt elkezdtek dolgozni a projekten.

A 20th Century Fox égisze alatt készült X-Men franchise néhány hónapja Az új mutánsokkal véget ért. Most Kevin Feige produceren és a Marvel Studios csapatán a sor, hogy bemutassák a mutánsokat a Marvel Moziverzumban, ám mindezt tiszta lapokkal, kivéve Deadpool, akit Ryan Reynolds harmadszor kelt életre. Sokak szerint az X-Men franchise csúcsát a Logan – Farkas jelentette, ami egyúttal Hugh Jackman búcsúja is volt a karaktertől, miközben bemutatták X-23-at, s így az ajtót nyitva hagyták az új karakter előtt.

Még 2017-ben kezdtek arról beszélni, hogy a Wonder Woman – az első női szuperhősfilm – bemutatója után a Fox megadta az engedélyt egy Logan spin-off előtt, amiben Dafne Keen kapta volna a főszerepet. Három évvel később az Elle egy interjúban arról kérdezte a színésznőt, hogy valóban tervben volt a spin-off, vagy mindössze pletyka volt csak.

A Foxnál néhány ember azt mondta nekem, hogy lehet még egy film, de ez évekkel ezelőtt történt, amikor filmeztük [a Logant], és soha többé nem kerestek meg.Dafne Keen

A projekt valószínűleg akkor futott zátonyra, mikor a Disney bejelentkezett Hollywood legnagyobb múltú stúdiójáért, és ezzel a mutánsok sorsát is megpecsételte. Sokan úgy gondolják, hogy Keen feje fölött eljárt az idő, már túlkoros lenne a szerepre, hiszen amennyiben a Marvel bemutatja a karaktert, akkor egy fiatalabb színésznővel szeretnék megtenni mindazt. Persze ezek csak találgatások, Keen alakítása után mi nagyon szívesen látnánk egy X-23-ról szóló önálló filmet.

X-23
Total
0
Shares
Previous Article
Trónok harca

Kiderült, mikortól forog a Trónok harca előzménysorozata

Next Article
J.J. Abrams George Lucas

George Lucas elárulta, miért adta el a Lucasfilmet a Disneynek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!