Főoldal Filmek Kijelölték a Deadpool 3. forgatókönyvíróit, miközben Ryan Reynolds visszatér a főszerepben
Filmek

Kijelölték a Deadpool 3. forgatókönyvíróit, miközben Ryan Reynolds visszatér a főszerepben

Megkapta az engedélyt, készül a Deadpool 3.

187
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, többekben felmerült a kérdés, hogy milyen sors vár a közkedvelt Deadpoolra. A karakterről azt kell tudni, hogy a Marvel karakterek közül neki van a legcsúnyább szája, nem képes visszafogni magát, és ehhez természetesen még R-besorolás is társul, vagyis mindez messze áll attól, amit a Disney alkotások képviselnek a filmvásznon és a televízióban.

Bár sokan, köztük a karakter készítője is kongatta a vészharangokat, többször is nekiment a Disneynek, amiért a mikiegeres cég elkaszálta az egyik legjobb Marvel-film folytatását. Ryan Reynolds bő egy évvel ezelőtt már tett egy látogatást a készítőknél, és többször is elmondta, hogy már dolgoznak a terveken, és a jelek szerint a Marvel Studios égisze alatt tényleg zöld lámpát kapott a harmadik rész.

A mindig hiteles forrásokra hivatkozó Deadline számolt be elsőként a hírről, hogy a Bob burgerfalodája című animációs sorozaton is dolgozó páros, Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Logelin ragad tollat a Deadpool 3. sztori megírásához. Ez azért is olyan örömteli hír most, mert a Disney nemrég még azon vesződött, hogyan tudnák behozni Ryan Reynolds karakterét a Marvel Moziverzumba. Úgy tűnik azonban, megtalálták a módját, miként lehet egy R-besorolású filmmel gazdagítani a családbarát filmes univerzumot. Justin Kroll, a Deadline munkatársa meg van győződve arról is, hogy a film 18-as karikát kap. Lehet, hogy a Deadpool 3. egy másik univerzumban játszódik majd?

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója korábban megerősítette, hogy a Fox érában készült X-Men univerzumnak az egyetlen túlélője Deadpool lesz, és továbbra is kitartanak majd a legnagyobb besorolás mellett, vagyis nem fogják megvonni ezt az élvezeti faktort a rajongóktól. Miközben a Marvel Studios már a Deadpool franchise harmadik részén dolgozik, más X-Men projektek is kiemelt figyelmet kapnak, köztük a Fantasztikus Négyes tagjai, de a mutánsok bemutatásán is gőzerővel dolgoznak.

Deadpool
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.