x
Filmek

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Marvel Studios már a Deadpool 3. részen dolgozik

Nem meglepő, hogy a Disney és a Fox házasság után is folytatódik a Deadpool franchise, a Marvel Studios és Ryan Reynolds már a harmadik részen dolgozik.

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Marvel Studios már a Deadpool 3. részen dolgozik
  • Publisheddecember 27, 2019

Nem meglepő, hogy a Disney és a Fox házasság után is folytatódik a Deadpool franchise, a Marvel Studios és Ryan Reynolds már a harmadik részen dolgozik.

Sokan temették a Deadpool 3. részt, miután tavasszal a The Walt Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, s akár a Marvel nagyszájú szuperhőse előtt is lehúzhatták volna a rolót, hiszen a mikiegeres cég nem arról volt híres, hogy korhatáros filmeket forgatna, sokkal inkább a családbarát előadásokat tartják szem előtt, amivel kicsik és nagyok egyaránt beülhetnek. Bár Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója ezt tagadta, hogy a Deadpool filmszéria elvesztené a 18-as karikát.

Úgy tűnik azonban, hogy Ryan Reynolds korábbi posztját nem reklámfogásnak szánták, mikor a Marvel Studios logójáról osztott meg képet, mert most megerősítette, hogy a stúdió teljes gőzerővel a Deadpool 3. részen dolgozik.

Reynolds nem árulta el, hogy mikor mutatják be a folytatást, mindössze csak megerősítette, hogy készül a film, ám a rajongóknak egy ideig még várniuk kell a harmadik részre, hiszen Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a San Diego-i Comic-Conon bejelentett 4. fázisában nem esett szó Deadpoolról, így valószínűleg csak az 5. fázisban tér vissza mindenki kedvenc szuperhőse.

Ryan Reynolds a Live With Kelly And Ryan című műsorban erősítette meg, hogy a Marvel Studios-szal közösen már dolgoznak a Deadpool 3. részén:

Bármennyire is szeretjük a Marvel karakterek szabad szájú hősét, nehezen tudnánk elképzelni őt a Bosszúállók csapatában, és pont azért, mert míg a Bosszúállók-filmek korhatár nélkül készülnek, addig Deadpool nem fogja vissza magát az erőszaktól és a trágár kifejezésektől sem. Talán Deadpool nem a Marvel Moziverzum része lesz, megmard saját univerzumában, persze ez még nem jelenti azt, hogy Kevin Feige ne találna köztes megoldást a karakterek kollaborációjára.

Deadpool
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.