Wide Screen
Image default
Filmek

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Marvel Studios már a Deadpool 3. részen dolgozik

Nem meglepő, hogy a Disney és a Fox házasság után is folytatódik a Deadpool franchise, a Marvel Studios és Ryan Reynolds már a harmadik részen dolgozik.

Nem meglepő, hogy a Disney és a Fox házasság után is folytatódik a Deadpool franchise, a Marvel Studios és Ryan Reynolds már a harmadik részen dolgozik.

Sokan temették a Deadpool 3. részt, miután tavasszal a The Walt Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, s akár a Marvel nagyszájú szuperhőse előtt is lehúzhatták volna a rolót, hiszen a mikiegeres cég nem arról volt híres, hogy korhatáros filmeket forgatna, sokkal inkább a családbarát előadásokat tartják szem előtt, amivel kicsik és nagyok egyaránt beülhetnek. Bár Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója ezt tagadta, hogy a Deadpool filmszéria elvesztené a 18-as karikát.

Úgy tűnik azonban, hogy Ryan Reynolds korábbi posztját nem reklámfogásnak szánták, mikor a Marvel Studios logójáról osztott meg képet, mert most megerősítette, hogy a stúdió teljes gőzerővel a Deadpool 3. részen dolgozik.

Reynolds nem árulta el, hogy mikor mutatják be a folytatást, mindössze csak megerősítette, hogy készül a film, ám a rajongóknak egy ideig még várniuk kell a harmadik részre, hiszen Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a San Diego-i Comic-Conon bejelentett 4. fázisában nem esett szó Deadpoolról, így valószínűleg csak az 5. fázisban tér vissza mindenki kedvenc szuperhőse.

Ryan Reynolds a Live With Kelly And Ryan című műsorban erősítette meg, hogy a Marvel Studios-szal közösen már dolgoznak a Deadpool 3. részén:

Igen, a teljes csapattal most a Deadpool 3. részén dolgozunk. Itt vagyunk most a Marvelnél, ami hirtelen olyan mint egy nagy bajnokság. Ez őrület. Szóval igen, dolgozunk a filmen.
Ryan Reynolds

Bármennyire is szeretjük a Marvel karakterek szabad szájú hősét, nehezen tudnánk elképzelni őt a Bosszúállók csapatában, és pont azért, mert míg a Bosszúállók-filmek korhatár nélkül készülnek, addig Deadpool nem fogja vissza magát az erőszaktól és a trágár kifejezésektől sem. Talán Deadpool nem a Marvel Moziverzum része lesz, megmard saját univerzumában, persze ez még nem jelenti azt, hogy Kevin Feige ne találna köztes megoldást a karakterek kollaborációjára.

Deadpool

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat