Deadpool

Titokban a Marvel Studios már a Deadpool 3. részén dolgozik?

A Deadpool a Fox egyik legjövedelmezőbb franchise-a volt, közel sem meglepő, hogy a Disney kezébe hullt nagyszájú szuperhős-története folytatódik.

A Deadpool a Fox egyik legjövedelmezőbb franchise-a volt, közel sem meglepő, hogy a Disney kezébe hullt nagyszájú szuperhős-története folytatódik.

Még nincs semmi kőbe vésve, hiszen a Marvel Studios hivatalosan nem jelentette be, hogy megkezdték volna a Deadpool 3. előkészületét, bár Ryan Reynolds a stúdiónál tett látogatása alighanem valamit elindított. Egy most megjelent pletyka rámutatott egy felettébb érdekes dologra, miszerint a Disney bejegyzett egy fiktív céget, a Finger Gun Productions LLC névre keresztelt leányvállalatot. Az HN Entertainment portál váltig állítja, hogy az új céget nem másért hozták létre, mint hogy elkészítsék a Deadpool 3.-at.

A webhely szerint az új céget a „fegyverek és lőszerek” szavakkal lehet jellemezni, mintha Wade Wilson kalandjai finanszírozására hozták volna létre a céget, de még azt sem zárhatjuk ki, hogy A Megváltó visszatéréséről van szó, amit két évad után elkaszáltak a Netflixnél. De Reynolds látogatása után inkább az elsőre fogadnánk.

A Disney elnök-vezérizgatója, Bob Iger többször is elmondta már, hogy a Deadpool franchise marad R-besorolású, és a Marvel nagyszájú szuperhős-történetét folytatják a Marvel Moziverzum színeiben is. Tehát csak idő kérdése, hogy a Marvel Studios mikor jelenti be a Deadpool 3.-at, de pletykák szerint valamikor az 5. fázisban debütál a film.    

Total
1
Shares
Previous Article

Hideo Kojima máris Hollywood felé kacsintgat

Next Article

Nem lesz Ray-Tracing a Red Dead Redemption 2 PC-s változatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!