Főoldal Filmek Ryan Reynolds a Marvel Studiosnál járt, csak nem a Deadpool 3.-ról beszélgettek?
Filmek

Ryan Reynolds a Marvel Studiosnál járt, csak nem a Deadpool 3.-ról beszélgettek?

Ryan Reynolds közösségi oldalán megosztott egy képet, de azt már nem árulta el, hogy mi járatban volt a Marvel Studiosnál.

435
Ryan Reynolds

A Deadpool franchise sztárja, Ryan Reynolds legújabb képével borzolja a rajongókat közösségi oldalán, amit a Marvel Studiosnál tett látogatása alkalmából posztolt üzenőfalára. Reynolds mindössze annyit fűzött képéhez, hogy „Meghallgatás Anthony Stark szerepére”, de nyilvánvalóan egy olyan folytatásról ment a tárgyalás, amit már nagyon várnak a rajongók. Ez történetesén éppen a Deadpool 3.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Auditioned for the role of “Anthony Stark”. Didn’t come even remotely close, but the nice man with the taser escorted me to the ground.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Reynolds még a 20th Century Fox felvásárlása előtt erősítette meg, hogy tervben van a Deadpool harmadik része, ám időközben a Disney bekebelezte a stúdióval együtt a franchise jogait is, így a felvásárlás óta képlékeny volt a folytatás, hiszen a Deadpool nehezen illik bele a Disney profiljába. Ugyanakkor Bob Iger megerősítette, amennyiben elkészül a harmadik film, akkor természetesen felnőtt besorolást kap.

Nehéz megmondani, hogy pontosan miről ment a diskurzus, hiszen bármennyire is szeretjük Marvel karakterek szabad szájú hősét, nehezen tudnánk elképzelni őt a Bosszúállók csapatában, és pont azért, mert míg a Bosszúállók-filmek korhatár nélkül készülnek, addig Deadpool nem fogja magát vissza az erőszaktól és a trágár kifejezésektől sem. Talán Deadpool nem a Marvel Moziverzum része lesz, megmard saját univerzumában, persze ez még nem jelenti azt, hogy Kevin Feige ne találna köztes megoldást a karakterek kollaborációjára.

Deadpool Disney
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események