Wide Screen
Image default
Filmek

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Deadpool 3. része mikor érkezik?

Hivatalosan még mindig nem lehet tudni, hogy mikor folytatódik a Deadpool, de szerencsére Ryan Reynolds nem bírta magában tartani a hírt.

Hivatalosan még mindig nem lehet tudni, hogy mikor folytatódik a Deadpool, de szerencsére Ryan Reynolds nem bírta magában tartani a hírt.

Múlt hétvégén a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios végre bejelentette a Marvel Moziverzum 4. fázisát, köztük 10 olyan projektet, amiket 2021-ig bemutatnak a rajongók előtt. A következő fázisban már nem pusztán mozifilmekről szól majd, hiszen több a Disney+ streamingszolgáltatásra érkező minisorozat is helyet kapott, köztük a The Falcon and the Winter Soldier, a Loki-minisorozat, a Hawkeye és a WandaVision is, a filmek sorát pedig az Eternals, a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, a Thor: Love and Thunder, valamint a Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Ugyanakkor jó néhány alkotás lecsúszott a Hall H panelről, így a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. mellett a Deadpool harmadik részére sem tértek ki komolyabban, így alighanem csak az 5. fázisban tér vissza a Marvel nagyszájú szuperhőse. Sokan kételkedtek a Deadpool 3. részben, mivel a Disney felvásárolta a 21th Century Foxot, azonban Bob Iger a Disney elnök-vezérigazgatója korábban megerősítette Deadpool jövőjét.

Deadpool sorsáról nem sokat tudunk, sok a kérdőjel, hogy a karakter csatlakozik-e a Marvel Moziverzumhoz, akárcsak a következő rész bemutatója. Ryan Reynolds azonban minap Instagram-oldalán egy érdekes bejegyzést tett közzé, mely értelmében az 5. fázisban készülhet el a folytatás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Investigation heading into year 5. Or as I call it, ‘Phase 5.’ The point is, I love conspiracy-yarn. #LeakAversary

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Kevin Feige hivatalosan nem erősítette meg az 5. fázis alkotásait, de több utalást is kaptunk már arra az időszakra, így Wade Wilson mellett a bejelentett Penge-film, az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei legkorábban 2021 után debütálhatnak, amik teljes egészében a Marvel Studios keze által készülnek majd.

Deadpool

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat