Főoldal Filmek A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész
Filmek

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Mickey egér több sebből is vérzik.

461
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

A Deadpool képregények és a karakter megalkotója, Rob Liefeld továbbostorozza a mikiegeres céget, amiért a 20th Century Fox felvásárlásával véget vetettek Deadpool sikerének, s még nem hozták tető alá a harmadik részt. Liefeld korábban úgy fogalmazott, hogy szerinte nem is fog elkészülni a Deadpool 3., mert a Disney nem adott engedélyt rá, bár korábban Bob Iger vezér szavából az ellenkezőjét vettük ki.

A karantén remek alkalom lett volna, hogy átbeszéljék a részleteket, s elkezdjék kidolgozni a terveket a harmadik részre, azonban túl nagy a csönd, még Ryan Reynolds is hallgat, pedig ő kivételesen szeret csacsogni a rajongóknak. Sokan úgy gondolják, hogy a készítő azért szólt be a Marvelnek, mert nem kértek kreatív segítségét a folytatásra, teljesen kihagyják azt a szereplőt, aki megalkotta a képregények nagyszájú szuperhősét. Erre a felvetésre gyorsan reagált is Liefeld, válaszában csak annyit fűzött hozzá, hogy bármi történik is, ő továbbra is kapja a fizetést, szóval számára teljesen mindegy, mit csinál a Disney.

Ennek ellenére a készítő nem bír magával. Ma reggelre egy olyan képet töltött fel közösségi oldalára, melyben Deadpool egyik kezében egy fegyvert, a másikban pedig egy halott Mickey egeret (amit fejbe lőtt).

A képet előbb Instagram storyban osztotta meg, amiért szó szerint kikezdték. Azzal vádolták, hogy provokálás gyanánt készítette a képet, majd ezután Twitteren is megosztotta, s azzal magyarázta ki magát, hogy nem ő rajzolta, ő is csak kapta egy rajongótól, aki nem bízik a Disneyben.

Ryan Reynolds többször is megerősítette, hogy a Deadpool 3. fejlesztés alatt van, a Marvel Studios nem tett le a folytatásról, csak még nem döntötték el, hogy mikor és milyen formában fogják bemutatni a filmet. Közel sem eldöntött, hogy a Deadpool a Marvel Moziverzum része lesz, vagy meghagyják önálló utakon, bár ez véleményünk szerint hatalmas vétek lenne.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események