Deadpool

A Deadpool megalkotója szerint a Marvel Studios tehet arról, hogy még nem készült el a Deadpool 3.

Rob Liefeld, a Deadpool karakter megalkotója a Marvelt hibáztatja, amiért még nem készült el a Deadpool 3. része.

Rob Liefeld, a Deadpool karakter megalkotója a Marvelt hibáztatja, amiért még nem készült el a Deadpool 3. része.

Az első két Deadpool-film nagyot ment, hatalmas sláger volt a mozik kasszái előtt, a rajongók és a kritikusok is odáig voltak Ryan Reynolds főszereplésével életre kelt nagyszájú szuperhősért. Azzal, hogy a Disney felvásárolta a Foxot, a jogok visszaszálltak a Marvelre, így most mindenki arra kíváncsi, hogy Deadpool a Marvel Moziverzum része lesz-e, vagy egy önálló alternatív univerzum része. Erre a kérdésre alighanem a harmadik film ad majd választ, de mikor?

Eddig mindössze annyit tudunk, hogy Reynolds és a Marvel Studios titokban már találkozott, és a színész bevallása szerint minden zöld utat kapott, vagyis a Disney nem szab határt a korhatáros folytatás előtt sem – erről Bob Iger elnök-vezérigazgató is nyilatkozott korábban -, a megszokott kerékvágásban készül a harmadik rész. Bár Reynolds még a két stúdió fúziója előtt úgy fogalmazott, hogy változásra szükség van, nem lehet harmadszor is eladni azt, amit eddig láttunk, de hogy mit takar ez, nem tért ki. Rob Liefeld, a karakter megalkotó úgy hiszi, hogy a Marvel tehet mindenről, hogy még nem készült el a harmadik rész, amire a rajongók már ki vannak éhezve – tudtuk meg a ComicBook interjújából.

A Marvelt hibáztatom… Hibáztatom a Marvelt, amiért még nem készült el [a harmadik rész]. Ők az okai annak, hogy még nem forgatták le a harmadikat. Bármi is jelentsen nehézséget vagy nem illik bele a fő tervedbe, vagy csak bízd rá. Rendben, bízzátok rá! Tudjátok, ha Frank Frazetta még élne, azt mondaná, hogy ’Frank, fest meg nekem’.Rob Liefeld

Kicsit bosszantó, hogy a film nem kapott helyet a 4. fázis palettáján, és igazából a Marvel nem is nagyon nyilatkozik a folytatásról, csak hallgatnak. Nagyon bízunk benne, ha hamarosan megtörik a csendet, s bejelentik a mutánsokkal kapcsolatos terveket, hogy mikor debütálnak az X-Menek, de bármi lesz is, bizonyos értelemben rebootot kap a széria, csak még az nem biztos, hogy a Marvel Moziverzum színeiben vagy önálló univerzumban lép színre Deadpool legközelebb.

Deadpool
Total
9
Shares
Previous Article

Ízelítő a DOOM Eternal első kampány DLC-jéből

Next Article

A Paris Games Week és a Tokyo Game Show is elmarad

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!