Wide Screen
Image default
Filmek

A Logan – Farkas rendezője, James Mangold még nem mondott le az X-23 spin-off tervéről

Az X-Menek hamarosan belépnek a Marvel Moziverzumba, és talán épp ez mentheti meg az X-23 projektet.

Az X-Menek hamarosan belépnek a Marvel Moziverzumba, és talán épp ez mentheti meg az X-23 projektet.

A 2017-es Logan – Farkas sikere után úgy tűnt, hogy a 20th Century Fox rábólint James Mangold folytatására, amiben Laura, azaz X-23 mutáns kapott volna főszerepet. Már mentek az előkészületek, amikor a Disney megvásárolta a stúdiót, és ezzel az X-Meneket is, ez pedig egy időre megpecsételte a projekt sorsát. Nem tudni, hogy a Marvel Studios milyen terveket dolgozott ki az új karakterek bemutatására, és szinte biztos, hogy a jelenleg ismert színészek elköszönnek karaktereiktől.

James Mangold a The Playlist lapnak megerősítette, hogy még mindig nem mondott le tervéről, hogy egyszer Dafne Keen főszereplésében filmet készítsen X-23 mutánsról, ezzel csak annyi gond van, hogy a Marvel Studios időközben rátette kezét a karakterre, s nem biztos, hogy víziójukba beleillik egy ilyen szólófilm. Ennek ellenére a remény hal meg utoljára, mert vannak arra utaló jelek, hogy a Disney folytatja a nagysikerű franchise-okat, így a Deadpool mellett akár a Logan is folytatást kaphat. Ryan Reynolds a napokban éppen a Marvel Studiosnál járt megbeszélésén, és minden bizonnyal fő téma a Deadpool 3. volt.

Nyáron az X-Men: Sötét Főnix-szel egy korszak véget ért, elbúcsúztunk a jelenkori X-Men érától, mert valami új veszi kezdetét a Disney irányítása alatt, és még az sem biztos, hogy a többször is elhalasztott Új Mutánsokat látjuk a mozikban – pletykák szerint menthetetlen a film – bár jelenleg 2020. április 3-ára tűzték ki a bemutatót.

Az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei legkorábban az 5. fázisban lépnek be a Marvel Moziverzumban, vagyis még bő két évet kell várnunk az új szereplők érkezésére.

X-23

Még több a témában...

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat