Főoldal Filmek Dafne Keen reméli, hogy a Deadpool 3. esélyt ad, hogy X-23-ként visszatérjen a Marvel Moziverzumban
Filmek

Dafne Keen reméli, hogy a Deadpool 3. esélyt ad, hogy X-23-ként visszatérjen a Marvel Moziverzumban

Dafne Keen még nem mondott le a visszatéréséről.

182
Logan

A Logan – Farkas sztárja már többször is utalt rá az elmúlt hónapokban, hogy nagyon szívesen játszaná el újra Laurát a filmvásznon. James Mangold rendezőtől egy spin-off részt kapott volna az X-23 mutáns, azonban a Fox felvásárlásával le kellett mondani erről a tervről, de Dafne Keen még nem adta fel, hogy visszatérjen.

Hatalmas sikert aratott a 2017-ben bemutatott film, amit Hugh Jackman hattyúdalának is felfoghatunk. Keen Az Úr sötét anyagai legújabb évad reklámozásával volt elfoglalva, amikor ismét előkerült a téma, hogy látjuk-e még X-23 szerepében. Múltkor megerősítette, hogy a 20th Century Fox felvásárlása előtt dolgoztak egy saját filmen, azóta azonban senki sem kereste meg a témával kapcsolatban, azonban felcsillant egy halovány fénysugár az alagút végén.

A Marvel Studios már bőszen dolgozik a Deadpool franchise harmadik részén, ami reményt adhat a színésznő számára, hogy újra mutáns legyen.

Próbálom nem túlzottan beleélni magam, ha nem történne meg, de nagyon remélem, hogy mégis megtörténik, mert szerettem Laurát játszani. Nagyon különleges helyet tölt be a szívemben, és ő egy hihetetlen karakter. Hogy őszinte legyek, a Deadpool 3. körül kialakult helyzet nagyon, nagyon boldoggá tesz, mert nyilvánvalóan amikor a Disney megvette a Foxot, azt gyanítottam, hogy nem fogunk több R-besorolású filmet készíteni, de végül felragyogott a zöld jelzés a Deadpoolnál, és ez egy jel más R-besorolású filmek számára.

Dafne keen

Sajnos azonban nemcsak a korhatár jelenti a legnagyobb problémát, hiszen a Marvel Studios tiszta lapokkal szeretne indítani, vagyis a korábban megismert mutánsokat más karakterekkel fogják majd életre kelteni. Ugyanakkor Keen jól látja, ha mégis lehetőséget kapna, akkor a Deadpool 3. lenne a legnagyobb esélye, hogy újra Laura legyen.

Logan
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...