x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Már magyarul is megnézhető a Logan film előzetese

Még csak tegnap debütált, de máris itt a szinkronos előzetes a filmhez.

  • Publishedoktóber 21, 2016

Még csak tegnap debütált, de máris itt a szinkronos előzetes a filmhez.

Hugh Jackman főszereplésében végre megérkezett a nagyon várt Logan-film első előzetese tegnap. Nem sokkal a bemutató után már feliratozva is megnézhető volt, most viszont már magyarul is megnézheted a film hivatalos előzetesét. És mit mondjuk, jobban néz ki a film, mint azt valaha is gondoltuk volna. A cikk tetején erről te is megbizonyosodhatsz!

Azok után, hogy heteken keresztül jelentek meg képek, és információk a filmről, Hugh Jackman, kedvenc mutánsunk végre megmutatta magát a Logan-ben. Az már biztos, hogy ez lesz az utolsó mutáns filmje, mármint ami az önálló részeket illeti.

Az előzetes Johhny Cash Hurt című dalára „táncol”, gyors, és intenzív jelenetek váltakoznak James Mangold által rendezett filmben. Túl sokat nem tudunk meg, a trailer inkább Jackman és az X-Menek vezetőjének, X Professzor (Patrick Stewart), illetve a fiatal mutáns találkozására koncentrál. A lányt Dafne Keen fogja játszani a filmben, és a pletykák szerint ő lesz Laura Kinney, vagyis az X-23-as kódnevű mutáns a filmben. A trailerben Donald Pierce (Boyd Holbrook) és az ő aljas Reavers csapata is feltűnik.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.