x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Trailer előtti videót mutattak be A galaxis őrzői 2-höz

Tegnap megkaptunk a Marvel egyik legnagyobb, s legjobban várt filmjének hivatalos poszterét, illetve teaser videóját.

  • Publishedoktóber 20, 2016

Tegnap megkaptunk a Marvel egyik legnagyobb, s legjobban várt filmjének hivatalos poszterét, illetve teaser videóját.

Jövőre a Marvel több folytatást is bemutat majd a mozikban, de talán James Gunn folytatása, A galaxis őrzői második részét várják legjobban a rajongók. Kijelenthetjük, hogy 2014 egyik nagy meglepetése az Őrzők volt. Végre teljesült a kívánságunk, láthatjuk az első ízelítőt a filmből.

James Gunn tegnap reggel először Twitter-en tette közzé a videót. Meglepetésként ért mindenkit, de elmondta, hogy ez nem a teljes, ennél egy hosszabb és bővebb változatot is kiadnak majd a napokban. Úgy is mondhatnánk, hogy ez egy kilencven másodperces kis teaser videó az előzeteshez. A trailer teljes hosszát az idei Comic-Con-on mutatták be. Facebook-on a rendező elmondta, hogy San Diégóban bemutatott videó nem a hivatalos trailer, egy másikat fognak bemutatni, ami már úton van. Maga a rendező ezt csak „sneap peak”-nek nevezte.

Az első hivatalos A galaxis őrzői 2 előzetese nem sokára kijön, de mint tudjuk, nagyon szomjasak vagytok, így összeraktunk egy kis ízelítőt belőle.

A Comic-Con előtt az Entertainment Weekly kiadott egy hivatalos koncepciós rajzot, melyből az is kiderült, hogy a filmben Groot még amolyan csecsemő-féleség lesz. De ezekből tudtuk meg azt is, hogy csapat új tagokkal is bővülni fog, végre Yondu is a csapat oszlopos tagja lesz – egyébként a képregényekben ő alapító tagja az Őrzőknek -, valamint Nebula is. A rajzokból azt is megtudtuk, hogy Mantis is szerepet kap, akit Pom Klementieff fog majd játszani.

Az első rész legtöbb szereplője visszatér a folytatásban, köztük Chris Pratt, mint Űrlord, Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Vin Diesel, aki hangját adja Groot-nak, és Mordály (Bradley Cooper). A második részben új arcokkal, Sylvester Stallone, Kurt Russell és Elizabeth Debicki színészekkel is találkozhatunk. Nebula-t játszó Karen Gillan-nal és Yondu teljesen új punk sérójával is találkozhatunk jövőre (Yondu-t így ábrázolták a képregényekben).

Az már csak ráadás, hogy a stúdió a trailerhez egy ütős posztert is mellékelt, melyen az összes szereplő látható. A filmet James Gunn írta és rendezte, pontosan úgy, ahogy az első résznél is volt. A galaxis őrzői 2-őt 2017. május 5-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.