Kong dühére lehetünk figyelmesek a legújabb Kong: Koponya-sziget teaserekben

Egymás utáni teaser videók jelentek meg az új Kong: Koponya-sziget című filmhez.

Egymás utáni teaser videók jelentek meg az új Kong: Koponya-sziget című filmhez.

A Kong: Koponya-sziget új előzetesére szerdán kerül majd sor, de már megkezdődött a felvezetője. A most bemutatott két teaserből sokat nem tudunk meg, csak Kongot látjuk hatalmas erejével, és dühével, valamint azt, hogy könnyedén elbánik egy helikopterrel. Jordan Vogt-Roberts rendező korábban már elmondta, hogy másképp fogja megközelíteni a filmet, mint ahogy Gareth Edwards tette a Godzilla esetén, és ez egyértelműen meg fog látszani a marketingben is.

A most bemutatott kis videók pusztán csak arra jók, hogy meghalljuk King Kong félelmetes üvöltését, s hogy mennyire könnyedén játszik egy helikopterrel. Egy biztos, a film „hőseinek” nagyobb tűzerőre lesz szükségük, ha földre szeretnék teríteni a fenevadot, bár tervben van egy Godzilla crossover is, így várhatóan most Kong nem fog leesni egy felhőkarcoló tetejéről, és meghalni.

Olyan filmcsillagokkal találkozhatunk a Kong: Koponya-sziget című filmben, mint Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, vagy mint John C. Reilly.

A film bemutatója 2017. március 10-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

65 mm-es szalagra rögzítik a Star Wars 9-et

Next Article

Új plakátot kapott Rozsomák és X-23 a Loganből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!