x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Kong dühére lehetünk figyelmesek a legújabb Kong: Koponya-sziget teaserekben

Egymás utáni teaser videók jelentek meg az új Kong: Koponya-sziget című filmhez.

Kong dühére lehetünk figyelmesek a legújabb Kong: Koponya-sziget teaserekben
  • Publishednovember 14, 2016

Egymás utáni teaser videók jelentek meg az új Kong: Koponya-sziget című filmhez.

A Kong: Koponya-sziget új előzetesére szerdán kerül majd sor, de már megkezdődött a felvezetője. A most bemutatott két teaserből sokat nem tudunk meg, csak Kongot látjuk hatalmas erejével, és dühével, valamint azt, hogy könnyedén elbánik egy helikopterrel. Jordan Vogt-Roberts rendező korábban már elmondta, hogy másképp fogja megközelíteni a filmet, mint ahogy Gareth Edwards tette a Godzilla esetén, és ez egyértelműen meg fog látszani a marketingben is.

A most bemutatott kis videók pusztán csak arra jók, hogy meghalljuk King Kong félelmetes üvöltését, s hogy mennyire könnyedén játszik egy helikopterrel. Egy biztos, a film „hőseinek” nagyobb tűzerőre lesz szükségük, ha földre szeretnék teríteni a fenevadot, bár tervben van egy Godzilla crossover is, így várhatóan most Kong nem fog leesni egy felhőkarcoló tetejéről, és meghalni.

Olyan filmcsillagokkal találkozhatunk a Kong: Koponya-sziget című filmben, mint Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, vagy mint John C. Reilly.

A film bemutatója 2017. március 10-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.