Főoldal BREAKING Megérkezett a Loki 2. évadának vadiúj előzetese
BREAKINGElőzetesek

Megérkezett a Loki 2. évadának vadiúj előzetese

Dobjatok el mindent, mert végre megérkezett a Loki 2. évadának az első nagy előzetese.

180

A nagyvászonon aratott szinte páratlan sikereknek köszönhetően a Marvel 2021-ben úgy döntött, hogy a kisképernyőkre is betör, olyan sorozatokkal, mint a WandaVízió és A Sólyom és a Tél Katonája. Nem titok, hogy mindig is Loki volt az egyik legkedveltebb MCU-karakter, így szinte adta magát a dolog, hogy ő is önálló szériát kapjon. Ez meg is történt, az első évad kicsivel több, mint két évvel ezelőtt jelent meg és szórakoztatott minket hat teljes epizódon keresztül.

Az előző szezon cliffhangeres lezárása után a rajongók valószínűleg tűkön ülve várják Tom Hiddleston legújabb brillírozását Lokiként, amihez éppen most érkezett meg a legújabb előzetes:

Miről fog szólni a Loki 2. évada?

A hivatalos szinopszis alapján Loki és Mobius ezúttal nem a Szent Idővonal érdekében, hanem Syilvie, Renslayer és Percike felkutatatásáért áll össze egy újabb kalandra, mely során a szabad akarat és a dicsőséges cél megtalálását is szem előtt tartják. Elhamarkodott lenne már most levonni a következtetést, de az előzetes alapján ez az évad is hihetetlenül látványosnak és akciódúsnak ígérkezik.

A Tom Hiddleston és Owen Wilson közti dinamika szinte konszenzus alapján az utóbbi évek egyik legjobbja, Ke Huy Quan-t pedig szívmelengető látni a Minden, mindenhol, mindenkorban nyújtott érzelmesen zseniális alakítása után. És az előzetesben egy rövid időre Kang variánsa is felbukkan majd, akit Jonathan Majors alakít ezúttal is.

A Marvel üdvöskéjének számító Loki 2. évada október 6-án debütál a Disney+ szolgáltatásában.

Loki

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...