Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson reméli, hogy elkészül az új Star Wars-trilgóiája

A legfrissebb hírek szerint Rian Johnson és a Lucasfilm között még közel sincs kőbe vésve az új Star Wars-trilógia.

A legfrissebb hírek szerint Rian Johnson és a Lucasfilm között még közel sincs kőbe vésve az új Star Wars-trilógia.

A Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatója előtt a Lucasfilm egy új Star Wars-trilógiával bízta meg Rian Johnson rendezőt, ami független a most ismert Skywalker-sagától. Majd ezt követően újabb trilógiát jelentettek be, ami minden ismert és készülő alkotástól független, és David Benioff és D.B. Weiss páros dolgozik majd.

Tavasszal a Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója ismertette készülő alkotásainak bemutatóit, amik között három új Star Wars-film is helyet kapott. Az elsőt 2022 decemberében fogják bemutatni, majd két évente újabb részeket. Már csak azt kéne megtudni, hogy ki készíti az első részt, bár állítólag a Trónok harca készítői szállítják az első filmet. A probléma ezzel csak az, hogy Rian Johnsonhoz hasonlóan, ők is meglehetősen balhés időszakon vannak túl, miután a kultsorozatnak számító Trónok harca utolsó évada nem úgy sikerült, ahogy a rajongók azt várták.

Rian Johnsonnal kapcsolatban több pletyka is elhagyta már a messzi-messzi galaxist, de a direktor eddig mindig elhallgattatta a rajongói tábort. Talán nem véletlen, hogy kivárnak a Disneynél, s megvárják a Star Wars: Skywalker kora bemutatóját, és utána döntenek a franchise jövőjéről, ahogy tették azt a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után, amikor több antológiafilmet is töröltek.

A napokban ismét feltették a kérdést Johnsonnak, aki korábban is elmondta, hogy folyamatban van az új részek kidolgozása, most azonban egészen bizonytalan választ adott:

Nos, majd meglátjuk. Jelenleg is tárgyalok a Lucasfilmmel, ők mondják meg, hogy merre szeretnének menni, kiderül, hogy mi fog történni. De nagyon örülnék, ha megvalósulni a tervem, viszont továbbra is dolgozom a saját projektjeimen is.

Legújabb filmje, a Tőrbe ejtve bemutatóján válaszolt a kérdésekre, s ahogy korábban elárulta, az új Star Wars-film előtt még egy saját filmet szeretne elkészíteni. Könnyen elképzelhető, hogy számára nem maradt már hely, hiszen pár hete robbant a hír, hogy Kevin Feige és Kathleen Kennedy új filmen dolgozik.

Rian Johnson

Még több a témában...

A Star Wars egy videóban mutatta meg mind a 85 űrhajót a folytatástrilógiából

Kévés Bence Mihály

Snoke eredetileg egy női karakter lett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Kévés Bence Mihály

Egy casting felhívás leleplezte volna, hogy a kis Luke és Leia is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat