Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson ismét nyilatkozott, keményen dolgozik az új Star Wars-trilógián

Rian Johnson ismét nyilatkozott, elárulta, hogy továbbra is keményen dolgozik az új Star Wars-trilógián.

Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedikkel a valaha volt legellentmondásosabb filmjét készítette el, ennek ellenére a kritikusok kiálltak a rendező mellett, szóval nem csoda, hogy a Disney és a Lucasfilm új Star Wars-trilógiával bízta meg az író-rendezőt, ami független lesz a most látható Skywalker-sagától.

Lassan két éve már annak, hogy a Lucasfilm új trilógiával bízta meg Rian Johnsont, azonban az eltelt idő semmit sem tudtunk meg készülő új filmekről, és sokáig még abban sem voltunk biztosak, hogy a negatív rajongói reakciók után a Disney nem kaszálta el a rendező tervét. Ugyanakkor Rian Johsnon többször is elmondta, még mindig Star Wars-filmeken dolgozik, de ez minden, amit mondhat.

Ott tartok, hogy semmit sem tudok mondani róla. Még mindig folyamatban van.

Arra a kérdésre, hogy az új Star Wars-filmek mennyiben befolyásolják majd az új ötletét csak annyit mondott:

Ezt egyszerűen nem tudom megmondani. A folyamatot értsd úgy, mint egy tervezést. Vagyis ez azt jelenti, hogy változhat, tologathatjuk. Rengeteg mozgó részből tevődik össze.

Rian Johnson

Más szóval a rendező még nem döntötte el, hogy legközelebb milyen történet mesél el a messzi-messzi galaxisból, s jelenleg még nagyon távol állunk attól, hogy bármi is kisüljön az alkotásból. Ezzel párhuzamosan a Trónok harca készítői, D.B. Weiss és David Benioff is saját filmen dolgozik, amiről úgy hírlik, hogy a híres KOTOR történetet dolgozza fel a filmvásznon.

Legközelebb december 19-én válthatunk jegyet a Star Wars: Skywalker korára.

Rian Johnson

Még több a témában...

Lesznek újraforgatások a Star Wars 8-nál is?

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson: A rajongók megnyugodhatnak, a játékok nem utalnak Az utolsó Jedik cselekményeire

Kévés Bence Mihály

Januárban kezdik felvenni a Han Solo: A Star Wars Story spinoff részt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább