Old Republic

A Trónok harca készítői egy Old Republic Star Wars-trilógián dolgoznak?

Úgy tűnik, hogy a Disney meghallgatta a rajongókat, és a szeretett Old Republic széria tiszteletét teszi mozivászon, méghozzá egy trilógia formájában.

Úgy tűnik, hogy a Disney meghallgatta a rajongókat, és a szeretett Old Republic széria tiszteletét teszi mozivászon, méghozzá egy trilógia formájában.

A Lucasfilm még tavaly jelentette be, hogy a Trónok harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss egy új Star Wars-trilógián dolgoznak Rian Johnson másik bejelentett trilógiája mellett, azt azonban nem árulták el, hogy mikor és kikről fognak szólni ezek az új részek, azt viszont igen, hogy szakítanak a hagyománnyal, és J.J. Abrams a kilencedik résszel lezárja az évtizedek óta tartó Skywalker-sagát. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy klasszikustól ugyan búcsúzunk idén karácsonykor, de sok új történettel bővül a jövőben is a Star Wars franchise, amikre korábban nem volt példa. A Star Wars News Net értesülései szerint Benioff és Weiss trilógiája a Régi köztársaság idején, több száz évvel a Skywalkerek előtt játszódik majd, azaz megfilmesítik az Old Republic szériát. A lap forrása úgy jellemezte ezt, mint mikor a „Star Wars találkozik a Gyűrűk Urával”. A forgatás már ősszel kezdetét veheti, de fontos hangsúlyozni, hogy ezek csak pletykák, hivatalosan a Lucasfilm nem erősítette meg ezeket a híreket.

Star Wars

A rajongók 2012 óta várják, hogy a Disney tulajdonába került franchise egy Old Republic filmmel bővüljön, azonban a Lucasfilm eddig még csak törekvést sem mutatott arra, hogy valóra váltsa a rajongók álmát. Most azonban Benioff és Weiss a Trónok harca kultsorozat készítése során bizonyították, mennyire otthonosan mozognak a mitológiában és milyen kiválóan keltik életre az ikonikus karaktereket a képernyőn. Remélhetőleg egyben azt is jelenti a hír, hogy Darth Bane kulcsfontosságú szerepet kap majd a történetben, ami a galaxis egy távoli részén játszódik.

A forrás arról nem számolt be, hogy mikor láthatjuk ezeket az új részeket, hiszen a Trónok harca rendezői jelenleg még a sorozat az utolsó évadján munkálkodnak, illetve Rian Johnson is a saját készítésű krimijével van elfoglalva. De talán Chicagóban a Star Wars Celebration alatt okosabb leszünk, ahol a Star Wars: Episode IX előzetese mellett számos készülőben lévő alkotásról lehull a lepel, köztük az élőszereplős Star Wars-sorozatok is fontos szerepet kapnak.

Total
34
Shares
Previous Article

Holnap hajnalban a Disney magáénak tudhatja a 21th Century Fox vállalatot

Next Article
Terminátor

A Terminátor 6. hivatalos címet kapott

Related Posts