Rian Johnson

Daniel Craig lesz a főszereplője a Rian Johnson-féle Knives Out detektívfilmnek

A James Bondot is alakító angol színész, Daniel Craig lesz a főszereplője a Knives Out detektívfilmnek, amit Rian Johnson készít.

A James Bondot is alakító angol színész, Daniel Craig lesz a főszereplője a Knives Out detektívfilmnek, amit Rian Johnson készít.

A Deadline információ szerint a Logan Lucky és a James Bond franchise vezető színésze Daniel Craig kapta a detektív főszerepet a készülő Knives Out című krimiben. A filmet egyébként a Star Wars: Az utolsó Jedik írója és rendezője, Rian Johnson készíti majd, aki egyben a forgatókönyvért is felel. A filmet a Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon fogják hivatalosan bejelenteni, amit még a Rian Johnson-féle új Star Wars-trilógia előtt elkészítenek.

A Knives Out film stílusáról azt kell tudni, hogy egy a klasszikus értelemben vett detektívregény lesz, ami annyi plusszal egészül ki, hogy a jelenkorban játszódik, és a főhősnek egy rejtélyes gyilkosságot kell felgöngyölítenie. A filmben természetesen Johnson egyedi stílusa is megtalálható lesz, úgy is mondhatnánk, hogy a Tégla és a Looper védjegyeit kapjuk vissza a történetben. Időközben Johnson a forgatókönyvet már elkészítette, amit a fesztiválon megjelent „vásárlók” kezükbe is vettek.

Danny Boyle váratlan távozása után Johnson és Ram Bergman producer gyorsan kapott a lehetőségen, és azonnal felkeresték Craiget, még mielőtt a rendező belevetné magát a Star Wars-trilógia filmezésébe. Most, hogy Daniel Craig is szabad, hiszen a James Bond 25 munkái állnak, gyorsan elkészíthetnek a színésszel egy másik filmet. Rian Johnson a következőt mondta el:

Nagy rajongója vagyok, és mindig egy közös projekten akartam dolgozni vele. Miközben a forgatókönyvön dolgoztam, próbáltuk megtalálni a legjobb színészt a feladatra. Ram-mal széttártuk kezünket, hogy ki lehetne a nyomozó. Aztán szerencsére hallottuk, hogy Danielnek van egy lyuk a naptárában. Rendkívüli színész, és alig várjuk, hogy Daniellel közösen szórakozzunk egy modern kori detektívfilmen, ami egy új Poirot-ot is teremthet.

Johnson felfedte, hogy a nyarat azzal töltötte, hogy kidolgozza a történetet, és papírra vigye a forgatókönyvet, amire gyorsan létre is hoztak egy saját stúdiót – a stúdió nevét egyelőre nem fedték fel, de Észak-Amerikában a CAA Media Finance and FilmNation közösen dolgoznak majd a filmen. A rendező elárulta azt is, hogy hatalmas Agatha Christie rajongó, így érthető az ok, hogy az elmúlt egy évtizedben miért törte fejét saját gyilkossági rejtély megoldásán.

Total
26
Shares
Previous Article

Henry Cavill lesz Geralt a Netflix The Witcher sorozatában

Next Article

Több forgatási videói napvilágot látott a Spider-Man: Far From Home munkáiról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!