Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Elvesztette rendezőjét a James Bond 25

Kreatív különbségekre hivatkozva Danny Boyle otthagyta a James Bond 25 projektet, így most rendező nélkül maradt a stáb, ami talán a bemutatóra is hatással lesz.

Májusban jelentették be, hogy a Trainspotting részek rendezőjére, Danny Boyle-ra bízzák a következő James Bond-film rendezését, melyben Daniel Craig is visszatér a legendás 007-es ügynök szerepében. Sajnálatos módon azonban nem sokáig tartott a házasság, mert Boyle a mai napon elhagyta a projektet.

A bejelentésre a hivatalos Bond Twitter-fiókon került sor, ahol megerősítették a hírt, hogy Danny Boyle kreatív különbségekre hivatkozva feláll a rendezői székből. Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át Boyle szerepét, merthogy a film az eredeti tervek szerint idén decembertől forgott volna, de gyorsan utódot kell találni a feladatra, ha nem szeretnék eltolni a bemutatót egy későbbi időpontra. A premierre az Egyesült Királyságban két héttel a világ premier előtt, azaz 2019. október 25-én kerül sor, hiszen az USA-ban, és köztük nálunk is csak november első felében tűzik a mozik kínálatára.

Még több a témában...

Danny Boyle megerősítette, ő rendezi a James Bond 25-öt

Kévés Bence Mihály

Hivatalosan bejelentették a Bond 25-öt, a főszereplőt és a rendezőt

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig kimondta végre: Ő lesz James Bond

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább