Wide Screen
Image default
Filmek

Danny Boyle megerősítette, ő rendezi a James Bond 25-öt

Múlt hónapban még pusztán egy pletyka volt, hogy Danny Boyle készíti a következő Bond-filmet, de mára hivatalossá vált.

Danny Byole egy frissen készített interjúban megerősítette, hogy év végére elkészül egy titkos projekttel, hogy utána egyből bele is vágjon a James Bond 25 készítésébe:

Jelenleg a forgatókönyvön dolgozunk, és minden ezen áll igazából. Most éppen a Richard Curtis szkriptjén dolgozom, de remélem, hogy a következő 6 vagy 7 hétben elkezdjük a forgatást. Ezután, valamikor év végén következne a Bond. De párhuzamosan dolgozunk mindkét filmen.

A beszélgetésben Boyle azt is elárulta, hogy John Hodge író dolgozik a forgatókönyvön, akit maga a rendező kért fel, hogy írja át a James Bond 25 vázlatát. Nem ez lesz az első alkalom, amikor együtt látjuk Boyle-t és Hodge-t, hiszen számos filmen dolgozták már együtt, elég csak kiemelnünk a Transpottingot vagy A partot. Boyle a következőt mondta el a forgatókönyvről:

John Hodge a forgatókönyvírónak és nekem van egy közös ötletünk, amit jelenleg John visz papírra. És minden attól függ, hogy mikorra készülünk el vele.

Nagyon úgy fest, hogy Boyle szerződése jóval többről szól, mint hogy forgasson egy Bond-filmet, hiszen az interjúban elárulta, hogy ő maga is részt vesz a történet kiagyalásában.

Daniel Craig tavaly már megerősítette nekünk, hogy nem búcsúzik a szereptől, de jó eséllyel Boyle és Hodge közös filmje lehet az angol színész utolsó 007-es filmje. Habár ki tudja, lehet, hogy Boyle és Hodge meggyőzi majd Craiget további szerepekről is, de ez a jövő zenéje.

Még több a témában...

Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával

Kévés Bence Mihály

[SBLIV] Egy Super Bowlos szpottal hangolódunk a 007 Nincs idő meghalni bemutatójára

Kévés Bence Mihály

Már magyarul is nézhető a 007 Nincs idő meghalni Bond-film előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon