Főoldal Filmek Megvan a következő James Bond-film rendezője?
Filmek

Megvan a következő James Bond-film rendezője?

Legalábbis, ha hihetünk a legújabb pletykának, akkor a Sony kiválasztotta azt a rendezőt, aki leforgatja majd a James Bond 25-öt.

664
James Bond

Legalábbis, ha hihetünk a legújabb pletykának, akkor a Sony kiválasztotta azt a rendezőt, aki leforgatja majd a James Bond 25-öt.

A napokban ismét arról kezdtek el cikkezni, hogy Danny Boyle aláírt a Bond 25-re, melyben talán utoljára látjuk Daniel Craig-et, mint 007-es ügynököt. A rendező nevét nem most először hozzák összefüggésbe a franchisezal, hiszen korábban Boyle is tett arra kijelentést, hogy szívesen forgatna Bond-filmet a jövőben. A The Daily Mail’s Baz Bamigboye forrásai úgy tudják, hogy erre sor kerül, hiszen Danny Boyle rendezi a következő James Bond-filmet, de előtte még a direktor elkészít egy másik filmet.

Korábban a filmet 2019. november 8-ára időzítették az amerikai mozikban, azonban Boyle jelenlegi munkája miatt ez még változhat, s talán csak 2020-ban látjuk a 007-es következő kalandját. A film forgatókönyvét eredetileg a franchisenál veteránoknak számító Neal Purvis és Robert Wade duó készítette volna, azonban a stúdió és Boyle John Hodge (Trainspotting) elképzelését jobbnak találták, ezért Purvis és Wade ötletét polcra tették.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

28 héttel később
Filmek

Tárgyalnak a 28 évvel később-trilógia 2. részének rendezőjével

A 28 évvel később-trilógia 2. részét egy szuperhősös és horrorfilmes irányíthatja.