Danny Boylet szemelték ki a James Bond 25 rendezésére

A hírek szerint Danny Boyle rendezőben megtalálták a 25. James Bond film direktorát, miután Christopher Nolan végleg kiszállt a versenyből.

A hírek szerint Danny Boyle rendezőben megtalálták a 25. James Bond film direktorát, miután Christopher Nolan végleg kiszállt a versenyből.

A legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas rendező, Danny Boyle neve került szóba a következő James Bond-film neve mellett. A Variety jelentése alapján a veterán rendező, Danny Boyle első számú jelöltté lépett elő az MGM stúdió listáján. A lap úgy tudja, hogy eredetileg a francia Yann Demange rendezőnek szerették volna adni a filmet, de a stúdió jobbnak látta, ha egy nevesebb direktor készíti a 25. 007-es filmet.

Boyle számára nem idegen a feladat, hiszen az elmúlt években több különböző témájú filmmel is megbirkózott már, köztük a Trainspottinggal, a 28 nappal későbbel, vagy a Gettómilliomossal – utóbbi a legjobb filmért járó díjat is bezsebelte az Akadémia ünnepségén. A brit rendező korábban már tett olyan kijelentést, hogy nagyon szívesen rendezne egyszer Bond-filmet, most itt a lehetőség rá. Boyle jelenleg a Trusten dolgozik, ami egy sorozat a Getty családról, de ez nem gátolná abban, hogy elvállalja a felkérést.

Total
0
Shares
Previous Article

Moziplakát fesztivál a Mozishopnál

Next Article

Jessica Chastain most először beszélt nyíltan az Az folytatásáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!