Wide Screen
Image default
Filmek

Danny Boylet szemelték ki a James Bond 25 rendezésére

A hírek szerint Danny Boyle rendezőben megtalálták a 25. James Bond film direktorát, miután Christopher Nolan végleg kiszállt a versenyből.

A legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas rendező, Danny Boyle neve került szóba a következő James Bond-film neve mellett. A Variety jelentése alapján a veterán rendező, Danny Boyle első számú jelöltté lépett elő az MGM stúdió listáján. A lap úgy tudja, hogy eredetileg a francia Yann Demange rendezőnek szerették volna adni a filmet, de a stúdió jobbnak látta, ha egy nevesebb direktor készíti a 25. 007-es filmet.

Boyle számára nem idegen a feladat, hiszen az elmúlt években több különböző témájú filmmel is megbirkózott már, köztük a Trainspottinggal, a 28 nappal későbbel, vagy a Gettómilliomossal – utóbbi a legjobb filmért járó díjat is bezsebelte az Akadémia ünnepségén. A brit rendező korábban már tett olyan kijelentést, hogy nagyon szívesen rendezne egyszer Bond-filmet, most itt a lehetőség rá. Boyle jelenleg a Trusten dolgozik, ami egy sorozat a Getty családról, de ez nem gátolná abban, hogy elvállalja a felkérést.

Még több a témában...

Megtalálták Daniel Craig utódját, a következő James Bondot?

Kévés Bence Mihály

Denis Villeneuve rendezheti a James Bond 25-öt

Kévés Bence Mihály

Danny Boyle megtörte a csendet, hogy miért távozott a James Bond 25 éléről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább