Wide Screen
Image default
Filmek

Danny Boylet szemelték ki a James Bond 25 rendezésére

A hírek szerint Danny Boyle rendezőben megtalálták a 25. James Bond film direktorát, miután Christopher Nolan végleg kiszállt a versenyből.

A hírek szerint Danny Boyle rendezőben megtalálták a 25. James Bond film direktorát, miután Christopher Nolan végleg kiszállt a versenyből.

A legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas rendező, Danny Boyle neve került szóba a következő James Bond-film neve mellett. A Variety jelentése alapján a veterán rendező, Danny Boyle első számú jelöltté lépett elő az MGM stúdió listáján. A lap úgy tudja, hogy eredetileg a francia Yann Demange rendezőnek szerették volna adni a filmet, de a stúdió jobbnak látta, ha egy nevesebb direktor készíti a 25. 007-es filmet.

Boyle számára nem idegen a feladat, hiszen az elmúlt években több különböző témájú filmmel is megbirkózott már, köztük a Trainspottinggal, a 28 nappal későbbel, vagy a Gettómilliomossal – utóbbi a legjobb filmért járó díjat is bezsebelte az Akadémia ünnepségén. A brit rendező korábban már tett olyan kijelentést, hogy nagyon szívesen rendezne egyszer Bond-filmet, most itt a lehetőség rá. Boyle jelenleg a Trusten dolgozik, ami egy sorozat a Getty családról, de ez nem gátolná abban, hogy elvállalja a felkérést.

Még több a témában...

Befutott a Tenet második előzetese, csak azt nem árulta el, mikor mutatják be a mozikban

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

A Warner egy héten belül dönthet a Tenet sorsáról

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat