Close


Közelgő események

Filmek

Megvan, milyen címen érkezik A holnap határa-folytatása

Kiderült, hogy milyen néven érkezik Tom Cruise és Emily Blunt főszerepében A holnap határa 2.

Megvan, milyen címen érkezik A holnap határa-folytatása
  • PublishedMay 7, 2017

Kiderült, hogy milyen néven érkezik Tom Cruise és Emily Blunt főszerepében A holnap határa 2.

A We Got This Covered készített interjút Doug Liman rendezővel új filmje, a The Wallt reklámozása adtán. Limanról egy ideje tudjuk, hogy visszatér A holnap határa 2 élén, de mindeddig a film hivatalos címét nem árulták el. A beszélgetés alatt rákérdeztek a folytatásra, hogy mi várható benne, és milyen címen mutatják be:

Jelenleg aktívan dolgozom A holnap határa 2-ön, amely a Live Die Repeat and Repeat címet kapta. Mindketten, Tom Cruise és Emily Blunt is aláírt már a szerepre.

A rendező nem csak a hivatalos filmcímet árulta el, de azt is megerősítette, hogy az első rész két főszereplőjét viszont láthatjuk az űrlényes-időutazós sci-fi folytatásában. Bevalljuk őszintén, el sem tudtuk volna képzelni a következő filmet nélkülük, hiszen az első rész is kettőjükre támaszkodott, hozták a rájuk bízott szerepet, működött a kémia.

Egyelőre nem tudni, hogy miről fog szólni a film, hiszen jócskán hagytak kiskaput az első rész végén. Azért a Repeat szó, mint ismétlés az első részre is tökéletesen illett volna, de hogy mit jelent majd a következő rész esetén, reméljük hamarosan kiderül, s többet megtudunk a filmről.

A Live Die Repeat and Repeat már tervezés alatt áll, de pontos megjelenési dátumot nem ismerni hozzá.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.