Főoldal Filmek Megvan, mit terveznek A kaszkadőr alkotói
Filmek

Megvan, mit terveznek A kaszkadőr alkotói

Jöhet A kaszkadőr folytatása?

265
A kaszkadőr
Forrás: Universal Pictures

Van még egy kis idő A kaszkadőr című, romantikától sem mentes akció-vígjáték bemutatásáig, de már sokan azon törik a fejüket, lesz-e folytatása – és ha igen, mennyi. A filmben ugyanis minden megvan ahhoz, hogy izmos franchise legyen belőle. Napjaink két nagy sztárja, Emily Blunt és Ryan Gosling a főszereplői – akik neve ott van a tavalyi szezon két legnagyobb sikere, az Oppenheimer és a Barbie stáblistájának elején. Egymást érik a filmben a nagyszabású akciók, mert a rendező, David Leitch ráadásul szentül megfogadta, hogy a produkció tisztelgés lesz a klasszikus Hollywood mozimágiája, különösen a kaszkadőrök munkája előtt, ezért még a szokásosnál is lenyűgözőbb látványra lehet számítani.

Emily Blunt már elmondta a Total Filmnek, hogy szívesen játszaná még jó párszor Jody Moreno, A kaszkadőr hősnőjének szerepét, de természetesen a közönségtől függ, akar-e következő részeket.
David Leitchnek viszont egészen határozott elképzelése van arról, milyen lehetne A kaszkadőr jövője. „Ezekkel a karakterekkel és ezzel a stábbal tényleg szívesen csinálnék még pár filmet – mondja a rendező-producer. – Méghozzá a Halálos fegyver mintájára. Négy rész készült belőle, és ennyivel én is teljesen meg lennék elégedve.”

Gosling egyébként szimbolikus párhuzamot lát a Barbenheimer-jelenség – ez arra az időszakra utal, amikor a közönség 2023 forró nyarán a Barbie és az Oppenheimer lázában égett – és A kaszkadőr között. „Tavaly nyáron úgy adódott, hogy A kaszkadőr egyik tesztvetítését tartottuk Los Angelesben. Két mozival odébb a Barbie ment éppen, a másik irányban egy saroknyira meg az Oppenheimer, és mi ott voltunk középen. Vagyis bekerültünk a Barbenheimer-univerzumba. Ez persze véletlen volt, de tudjuk, hogy nincsenek véletlenek.”

A kaszkadőr hazai bemutatójára 2024. május 2-án kerül sor a mozikban.

A kaszkadőr
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A kaszkadőr
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A kaszkadőr premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg A kaszkadőr című filmet a mozikban.

A kaszkadőr
Előzetesek

A kaszkadőr legújabb előzetesében mindent láthatunk – konkrétan

Űrcowboyok, idegenek, robbanások, dráma, hihetetlen mutatványok, aranyos kutya és Taylor Swift egy...