x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn utalt A galaxis őrzői vol. 3. bemutatójára

Hozzánk még csak a héten futott be A galaxis őrzői-folytatása, de a rendező már a harmadik részen dolgozik.

James Gunn utalt A galaxis őrzői vol. 3. bemutatójára
  • Publishedmájus 7, 2017

Hozzánk még csak a héten futott be A galaxis őrzői-folytatása, de a rendező már a harmadik részen dolgozik.

A csütörtököt azzal a bejelentéssel indítottuk, hogy James Gunn rendező már el is kezdett dolgozni az újabb Marvel-folytatáson, méghozzá A galaxis őrzői vol. 3.-on. Tegnap azonban Gunn újabb bejelentést tett – szép hosszú levelet a hivatalos Facebook-oldalán találjátok meg -, melyben utalást tett, hogy az Őrzők mikor térnek vissza a mozikban, hogy harmadszor is megmentsék a galaxist. Gunn a következő szavakkal zárta levelét:

Mindannyiótokat szeretem, és az elkövetkező három évben is veletek tartok, hiszen elkészítjük a Vol. 3.-at.

Ez nagyon úgy hangzik, mint ha A galaxis őrzői vol. 3.-at 2020-ban mutatnák be, mely összhangban lenne a korábbi részek premierjével is, ugyanis az első rész még 2014-ben (augusztus 1-én) mutatkozott be és három év elteltével a második épp múlt héten, 2017. május 4-én. Akkor jöhet 2020-ban a harmadik rész?

A Marvel Studios listáján eddig három ismeretlen film szerepel 2020-ra, ezek közül egyet 2020. május 1-én, 2020. augusztus 7-én és az utolsót 2020. november 6-án tervezik bemutatni, így könnyen elképzelhető, hogy az egyik épp a Vol. 3. lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.