Főoldal Filmek Tom Cruise egy egészen titokzatos projekten dolgozik az elismert Alejandro G. Iñárritu rendezővel
Filmek

Tom Cruise egy egészen titokzatos projekten dolgozik az elismert Alejandro G. Iñárritu rendezővel

Tom Cruise valami új filmen dolgozik az Oscar-díjas rendezővel.

254
Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Forrás: Paramount Pictures

Egy, a projektről tudó bennfentes szerint Tom Cruise lesz a főszereplője Alejandro G. Iñárritu elismert filmrendező következő, egyelőre cím nélküli szupertitkos filmjének. A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy a Warner Bros. Discovery és a Legendary Entertainment jelenleg tárgyalnak a film terjesztési jogairól.

A forgatókönyvet tavaly már elkészítette Iñárritu a Birdman társszerzőivel, Alexander Dinelarisszal, Nicolas Giacobone-nal és Sabina Bermannal. Iñárritu a produceri feladatokat is ellátja. A cselekmény részletei egyelőre titkosak, azonban a projekt egyben Iñárritu első angol nyelvű filmje is a 2015-ben Leonardo DiCaprio főszereplésével bemutatott A visszatérő óta. Az akkori film világszerte több mint 500 millió dollárt hozott a kasszáknál, és Iñárritu elnyerte a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat, illetve DiCaprio is hazavihette végre megérdemelt aranyszobrát.

A hír annak apropóján érkezett, hogy Cruise a múlt hónapban aláírt egy megállapodást a stúdióval. Ennek értelmében Cruise és a Warner Bros. Discovery “új stratégiai partnerség” keretében eredeti és franchise mozifilmeket fog fejleszteni és gyártani, amelyeknek ő lesz a főszereplője.

Cruise jelenleg a nyolcadik és cím nélküli Mission: Impossible-filmen dolgozik, amely 2025 nyarán kerül a mozikba. Iñárritu legutóbb a Netflix számára a Bardo, egy maroknyi igazság hamis krónikája című spanyol nyelvű drámát rendezte.

A mostani új játékfilm is beleillik azokba a pletykákba, miszerint Cruise szívesen dolgozna nagy szerzőkkel, miután az elmúlt évtized nagy részét franchise-projektek főszerepeiben töltötte, többek között a Mission: Impossible-filmekben és a Top Gun: Maverickben, és mindvégig a Paramount Pictures szerződésében. A következő filmje a már említett Mission: Impossible 8., de dolgozik még egy sci-fin Doug Liman rendezővel, amit a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak majd a Universal Pictures finanszírozásával.

Top Gun: Maverick
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Top Gun: Maverick
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.

A holnap határa
Filmek

Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.

A Warner Bros. vezetői is nagyon akarják A holnap határa folytatását.