Wide Screen
Image default
Filmek

Megmutatták, hogy milyen volt a Ren lovagjai eredeti mesterének a fénykardja

Így nézett ki The Ren fénykardja.

A soron következő Star Wars: The Lightsaber Collection képes könyv felfedte, hogy a Ren lovagjai eredeti mestere milyen fénykardot forgatott. A Star Wars: Skywalker kora bemutatója után több dologra is fény derült a Ren lovagjairól. Tisztázták valódi szándékukat, kiderült, hogy Erő-használók-e, és még a tagokat is bemutatták, de a lovagok eredeti mesteréről nagyon keveset tudunk. A Marvel The Rise of Kylo Ren című képregény néhány oldalon foglalkozott a karakterrel, de még mindig keveset tudunk ezekről a harcosokról.

Október 20-án fog megjelenni egy képes könyv a fénykardokról, és ezek egyike a Ren lovagok mesteréé lesz. Ezzel a könyvvel szeretnének kedveskedni a rajongóknak, hogy jobban megismerjék a legendás fénykardokat a Skywalker történetből, a Star Wars: A klónok háborújából, a Star Wars: Lázadókból és valamennyi képregényből, regényből, illetve a videójátékokból. Néhány hete már megmutatták nekünk Leia és Rey új fénykardját, de hamarosan Ben Solo és Ezdra Bridger szablyáiról olvashatunk.

A The Ren nevezetű vezetőről a Marvel képregényében olvashattak a rajongók, aki szerepet játszott Ben Solo elcsábításában is, ám később Ben hidegvérrel végzett a mesterrel, így megörökölte a címet, s a Kylo Ren felvett név is erre vezethető vissza.

Nem tudni, hogy egy előzményben találkozunk-e még a Ren lovagjaival a jövőben, hiszen a filmen és a képregényen kívül rengeteg történet vár még elmesélésre velük kapcsolatban, hiszen éppen csak hogy bemutatták őket.

Még több a témában...

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Jon Favreau elárulta, hány részből áll a The Mandalorian S2

Kévés Bence Mihály

A Disney bejelentette, pontosan mikor érkezik a The Mandalorian S2

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat