Wide Screen
Image default
Filmek

Megmutatták közelebbről is Rey új, arany pengéjű fénykardját a Skywalker korából

Ilyen volt Rey fénykardja.

A tavaly télen bemutatott Star Wars: Skywalker kora azzal ért véget, hogy Rey a Tatuinra utazott, hogy meglátogassa Luke Skywalker egykori otthonába. Itt a sivatag mélyére temette Luke és Leia fénykardját, majd megmutatta új, arany színben pompázó fénykardját a rajongóknak. Sok mindent nem tudtunk meg az új fénykardról a filmből, bár a film készítői elárulták, hogy a korai tervekben szerepelt egy olyan jelenet, amiben Rey elkezdte megépíteni saját fegyverét. De mint sok más, végül ezt is elkaszálták.

Hála a Star Wars: The Lightsaber Collection könyvnek közelebbről is megvizsgálhatjuk a jakkui lány fénykardját. A Star Wars oldal által megosztott részlet mindössze azt erősíti meg, amit már korábbról is tudtunk, hogy Rey botjából – pontosabban annak végéből – csinált fénykardot a filmben. A filmben eredetileg szerepet kapott volna egy olyan jelenet, amikor a film elején az Ajan Kloss bolygón Rey a jedik könyvében arról olvas, hogyan kell fegyvert csinálni. Erről korábban a Lucasfilm a tervezésért felelős menedzsment, Phil Szostak mesélt.

A film után nehéz megmondani, hogy látjuk-e még valaha ezt a fénykardot filmben, sorozatban vagy animációs sorozatban, illetve a rajongók számára készülni fog-e belőle replika, de tekintve a IX. rész körüli visszhangra, nem valószínű, hogy a folytatástrilógia története után foglalkozni szeretnének ezzel a témával. Rengeteg kérdés maradt megválaszolatlan a Skywalker kora után, ezek egy részét könyvekben már megválaszolták.

Még több a témában...

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Kévés Bence Mihály

John Boyega szerint a Disney hibáztatható, amiért a diverz karaktereket félreállították

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat