Kylo Ren

A Kylo Ren képregény legújabb számából kiderült, hogyan lett Ben Solo a Ren lovagjainak vezetője

A The Rise of Kylo Ren képregény utolsó számából kiderült, hogy milyen kegyetlen módon lett Ben Solo a rend vezetője.

A The Rise of Kylo Ren képregény utolsó számából kiderült, hogy milyen kegyetlen módon lett Ben Solo a rend vezetője.

A Marvel kiadta a The Rise of Kylo Ren képregénye legújabb számát, amiből arra a kérdésre kaptunk választ, hogy Ben Solo hogyan vált a Ren lovagjainak vezetőjévé, hiszen ezt már a Star Wars: Az ébredő Erőből megtudtuk, de pontos választ mindeddig nem kaptunk. Charles Soule és Will Sliney írók most a képregényvilágban próbálták elmagyarázni ezt a nagyon fontos pillanatot a rajongóknak, ami segít megérteni Kylo Ren múltját, hogy mi változtatta meg annyira, hogy letért az útról, és átállt a Sötét oldalra.

A képregény korábbi számaiból több dolgot is megtanultunk már, hogy miért utálta Ben Solo annyira a családnevét, hogy még nevet is váltott emiatt, mi volt a Ren lovagjainak valódi célja, és miért visel maszkot Kylo Ren.

A képregény utolsó számában arról olvashatunk, hogy Ren (a Ren lovagjainak akkori vezetője) és a lovagok a Mimban egyik bányászholdján éppen egy Mindsplinter nevű tárgyra vadásznak. Ben Solo szemtanúja, ahogy új mentora lemészárolja a Mimban túszul ejtett, ártatlan bányászokat, pedig megígérte, hogy szabadon engedi őket. A dolgok rosszabbra fordulnak, amikor a fiatal Solo előtt megjelenik két jeditanonc, akik próbálják meggyőzni az eltévedt Ben Solót, hogy térjen vissza velük, a Jedik visszavárják, még nem késő megváltozni.

A Ren lovagjainak vezetője ekkor közbelép, megragadja az egyik tanonc nyakát, és a mélybe veti. Ren ezután azt mondja Solónak, hogy Snoke tévedett vele kapcsolatban, amire Solo annyira berág, hogy mentorára támad. Egy intenzív fénykard párbaj alakul ki közöttük, de a párharcból végül az ifjú Solo kerül ki győztesen, aki így megszerzi a piros színű fénykardot. Solót egy választás elé kerül, vagy megtér, és a jeditanoncokkal visszatér a jedikhez, vagy a sötét utat választja, és Snoke tanítványa lesz. Amikor egy újabb Jedi érkezik, hogy megpróbálja meggyőzni a maradás mellett, Ben azt válaszolja: „Gyilkos vagyok, emlékszel?” Ezután megöli a jediket, és ezzel kiérdemelte a Ren lovagjainak vezető szerepét.

Miután a Ren lovagjai fejet hajtottak új mesterük előtt, a képregény utolsó képkockáin látható lesz Kylo Ren kereszt alakú piros fénykardja is, amit az új Star Wars-trilógiában végig kísérte a karaktert.

Total
9
Shares
Previous Article

Új előzetes érkezett a Persona 5 Royal-hoz.

Next Article
Mulan

A Disney elhalasztotta a Mulan és az Új mutánsok bemutatóit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!