Kylo Ren

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Újabb érdekességeket tudtunk meg Kylo Ren háttörténetéről, hogy miért játszott annyira fontos szerepet a sisak.

Újabb érdekességeket tudtunk meg Kylo Ren háttörténetéről, hogy miért játszott annyira fontos szerepet a sisak.

A The Rise of Kylo Ren című képregényből most az derült ki, hogy Kylo Ren miért visel sisakot. Charles Soule és Will Sliney képregényéből eddig három számot mutattak be, amikből megismertük a Ren lovagjainak valódi szándékát, illetve hogy Ben Solo miért utálta annyira a családnevét, valamint hogyan vált a Ren lovagjainak mesterévé. A harmadik számból pedig arra kaptunk választ, hogy miért visel sisakot a karakter.

A képregény harmadik számában megtudtuk, hogy eredetileg Rennel (a Ren lovagjainak eredeti vezetője) folytatott beszélgetés adta az ötletet az ifjú Ben Solónak, hogy maszkot viseljen. Éppen azt vitatják meg, hogy Ben valószínűleg csatlakozni fog a Ren lovagjai csoporthoz, amikor Ren a következőt mondja ifjú tanítványának:

Nyugalom. A sisak intenzív eszköz, de te és én még lehetünk barátok. Egyébként Snoke is így gondolja.

Ben Solónak pont egy ilyen maszkra volt szüksége, hiszen így érzéseit és zavarodottságát is elrejthette a világ elől, ráadásul pedig tisztelgését, megszállottságát is kifejezte nagyapja, Darth Vader iránt. A maszkkal együtt vált Ben Solo Kylo Renné, bár Rian Johnson sokat vitatott történetében, Az utolsó Jedikben Snoke nevetségesnek titulálta a maszkot, s ezért Kylo Ren összetörte, ám sok rajongó viszont szerette volna látni a folytatásban, egyfelől ezért döntött úgy J.J. Abrams, hogy a folytatásban ismét így ábrázolja a karaktert.

Total
35
Shares
Previous Article
Cassian Andor

Diego Luna a Cassian Andor-sorozat forgatásáról csevegett, amibe Tony Gilroy rendezőt is bevonják majd

Next Article

Újra a Criterion fejleszti majd a Need for Speedet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!