Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams elárulta, hogy Kylo Ren miért visel maszkot a Skywalker korában

A maszk annak lehet szimbóluma, hogy Kylo Ren melyik utat választotta.

A Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams elmondta, hogy különleges oka van annak, hogy Kylo Ren visszatért a maszkhoz, de hogy pontosan mi is az, nem szerette volna elárulni a bemutató előtt. Az utolsó Jedikben Kylo Ren széttörte a maszkot, miután szembeszállt Snoke legfőbb vezérrel, de ahogy a Skywalker kora előzeteseiben is láttuk, a folytatásra összeragasztotta, de Abrams szerint ennek egyfelől tervszerű, másrészt pedig gyakorlati haszna van.

A közelmúltban több dolgot is megtudtunk a Skywalker-saga befejező részéről (ilyen az új Erő-képesség), de még mindig rengeteg kérdés van a történet befejezésével kapcsolatban. Egy korábbi interjúból megtudtuk, hogy mi inspirálta őket az összeragasztás mellett, most a Collider ismét a sisakról kérdezte a rendezőt:

Egyfelől a Sötét Oldal iránt való elkötelezettségről szól. Látni fogjátok, hogy Legfőbb vezér válik belőle az Első Renden belül. Ez szemlélteti azt, hogy újból elkötelezi magát a Sötét Oldalhoz, a Ren lovagjaihoz, valamint majd egy nagyon különleges dologhoz, amire készül. Látni fogjátok a történetben, hogy okkal teszi ezt, de lehet hogy ebben a pilatban még nem egyértelmű.
J.J. Abrams

Sokáig nem lehetett tudni, hogy Kylo Ren melyik oldalt választja, még azok után sem, hogy Az ébredő Erőben megöli saját apját, azaz Han Solót, mert így is voltak olyan pillanatok, amikor vívódott a sötétség és a fény között. Ezt a belső vívódást láttuk Az utolsó Jedikben is, ahol végig viaskodott Snoke legfőbb vezérrel, s csak az utolsó harmadban döntötte el, hogy hűséges lesz a Sötét oldalhoz. Ezt igazolja Abrams kijelentése is, miszerint a maszk hűséget jelent a Sötét Oldalhoz, de hogy mi mást jelent még az összeragasztott maszk, csak két hét múlva derül ki.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

A Star Wars: Az utolsó Jedik nem befolyásolta J.J. Abrams rendezőt a fináléról alkotott tervében

Kévés Bence Mihály

65 mm-es szalagra rögzítik a Star Wars 9-et

Kévés Bence Mihály

A Skywalker korából többet megtudunk majd Finn háttértörténetéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon