Még Stephen King-et is meglepte az új AZ minősége!

Már csak egy hetet kell várnunk, hogy mi magunk is lássuk Stephen King legsikeresebb és legfélelmetesebb novellájának filmes feldolgozását, az Azt.

Már csak egy hetet kell várnunk, hogy mi magunk is lássuk Stephen King legsikeresebb és legfélelmetesebb novellájának filmes feldolgozását, az Azt.

Az egyik legismertebb Stephen King történet az AZ. A könyvet korábban egy két részes miniszériában adaptálták 1990-ben, és Tim Curry alakította Krajcárost, a bohócot. Bár a minisorozatot is szerették a rajongók, de úgy fest hogy a mozis adaptáció lesz az ami a igazán jól megragadja az alapanyag lényegét.

A filmet már levetítették egy kisebb kiválasztott emberekből álló közönségnek, és a közösségi médiában megjelenő vélemények nagyon pozitívak voltak.

Sőt, maga King is lelkes rajongója lett az Andrés Muschietti által megálmodott AZ feldolgozásnak. King nemrégiben nyilatkozott is a filmmel kapcsolatban, és meglepő módon a kész mű meghaladta az előzetes elvárásait:

Reménykedtem, de arra nem voltam felkészülve hogy ennyire jó lesz. Ez valami nagyon más, mégis olyan amihez a közönség nagyon tud majd kötődni. Szeretik majd a karaktereket. Nekem legalábbis minden a karakterekről szól. Hiszen ha szereted a főhőst… ha érdekel a sorsa… az ijesztő jelenetek akkor működnek igazán. Szerintem nagyon fogják élvezni ezt a filmet. Lesznek akik visszamennek majd két vagy három alkalommal megnézni, hogy igazán megemészthessék az élményt. Én is visszamentem megnézni másodjára és azt vettem észre, hogy olyan dolgokat is észreveszek, amik elsőre fel sem tűntek.

Természetesen azért nem kell készpénznek venni King szavait, hiszen neki is érdeke hogy reklámozza a filmet. De azért a rajongóknak nehéz lesz nem lelkesedni egy olyan filmért, amit Stephen King is ennyire dicsért.

Az AZ rettegéseit mi is átélhetjük 2017 szeptember 7.-étől. A filmben olyan színészek szerepelnek mint Bill Skarsgård Krajcárosként, Jaeden Lieberher Bill Denbrough szerepében, Jeremy Ray Taylor mint Ben Hanscom, Sophia Lillis mint Beverly Marsh, Finn Wolfhard Richie Tozier-ként, Jack Dylan Grazer mint Eddie Kaspbrak, Chosen Jacobs mint Mike Hanlon, és Wyatt Oleff mint Stanley Uris.

Total
0
Shares
Previous Article

Játékfigurák a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplőiről

Next Article

Így fest majd a Hangya a Bosszúállók 4.-ben!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!