Így fest majd a Hangya a Bosszúállók 4.-ben!

A Marvel bemutatta a Hangya új ruháját, amit Paul Rudd visel majd a negyedik Bosszúállók-filmben!

A Marvel bemutatta a Hangya új ruháját, amit Paul Rudd visel majd a negyedik Bosszúállók-filmben!

Egy új forgatási videóban, ami a #DayofGiving jótékonysági megmozdulást népszerűsíti a Harvey hurrikán áldozatainak megsegítésére, Gamora (Zoe Saldana) személyesen kérte a rajongókat, hogy adakozzanak. A videóban emellett láthatjuk Rudd új kosztümét is, amely bár hasonlít az eredetire, mégis sokkal modernebb hatást kelt. Azt nem tudni, hogy Scott Lang fogja-e majd hordani ezt a ruhát a Végtelen Háborúban, vagy épp az új A Hangya és a Darázs filmben, de az tuti hogy a Bosszúállók 4-ben már ebben a szerelésben harcol.

A Bosszúállók 4. rendezői Joe és Anthony Russo, és várhatóan az Infinity War színészei visszatérnek majd, így Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautisa, Bradley Cooper, és Vin Diesel is. Emellett Pom Klementieff, Michael Rooker, Karen Gillan, Tom Holland, Sebastian Stan, Chadwick Boseman, Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston, Benicio Del Toro és Josh Brolin is.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018 április 26.-án érkezik a mozikba, majd ezt követi A Hangya és a Darázs 2018 június 29-én, és végül az Bosszúállók 4. 2019 május 3.-án.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Még Stephen King-et is meglepte az új AZ minősége!

Next Article
Rian Johnson

Rian Johnson: A rajongók megnyugodhatnak, a játékok nem utalnak Az utolsó Jedik cselekményeire

Related Posts