Főoldal Előzetesek Bill Skarsgård főszereplésével befutott A holló készülő új adaptációjának az első előzetese
Előzetesek

Bill Skarsgård főszereplésével befutott A holló készülő új adaptációjának az első előzetese

Nézd meg A holló első nagy előzetesét!

199

James O’Barr képregénysorozatának legújabb feldolgozásában Bill Skarsgård játssza Eric Draven, azaz a Holló szerepét. A trailer azt mutatja be, hogy milyen képességekre tett szert Draven szerelme, Shelley kegyetlen halála után, akit FKA Twigs brit énekesnő, dalszerző és táncosnő alakít.

A történet szerint Eric Dravent és menyasszonyát, Shellyt megtámadja és megöli egy gengszterbanda, majd a Holló természetfeletti szelleme feltámasztja Ericet, aki egyenként becserkészi és megöli a támadóit. Skarsgård és FKA Twigs mellett feltűnik még Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila és Jordan Bolger is. A filmet Rupert Evans rendezte Zach Baylin és Will Schneider forgatókönyvéből.

A történet első adaptációjának főszereplője Brandon Lee volt, aki tragikus módon meghalt egy forgatási balesetben. Bár A holló talán nem lett popkultúra szervers része, mint más képregényes elődök, például a Superman vagy a Batman, az évek során mégis lelkes és kitartó rajongótáborra tett szert a franchise.

Az első film minden szempontból nagy jelenség volt, slágerzenével és olyan esztétikával, amely öt évvel megelőzte korát. Három folytatást kapott az első film, A holló 2.: Angyalok városa (1996), A holló 3. – A megváltás (2000), valamint A holló 4. – Gonosz ima (2005).

Brandon Lee, Bruce Lee fia, az eredeti A holló főszereplője, tragikus módon a film forgatásán életét vesztette, amikor egy rosszul megtöltött kellékfegyver elsült. A folytatásokban Vincent Pérez, Eric Mabius és Ed Furlong játszotta a főszerepet. A képregényekhez hasonlóan a színészek a Holló különböző változatait keltették életre, és Eric Draven a három közül csak az egyik volt.

A filmet rendezte Rupert Sanders (Páncélba zárt szellem), a forgatókönyvet pedig Zach Baylin (Creed III) írta. A filmet 2024. június 7-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pennywise
Sorozatok

Bill Skarsgård visszatér Pennywise szerepében az AZ előzménysorozatában

Fellélegezhetünk, mert a legjobb színész játssza újra Pennywise-t az AZ előzménysorozatában.

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...