Főoldal Filmek Bemutatták az új A holló első képeit a halálból visszatért Bill Skarsgård karakterével
Filmek

Bemutatták az új A holló első képeit a halálból visszatért Bill Skarsgård karakterével

Végre megmutatták, hogy fog kinézni A holló főhőse.

281
A holló
Buena Vista International

Végre megmutatták, hogy milyen lesz Eric Draven szerepében Bill Skarsgård. Szó szerint a végsőkig kivárt a Lionsgate, mivel csak néhány hónappal a premier előtt fedték fel az első fényképet a régóta várt A holló című film feldolgozásáról. A franchise a ’90-es és a 2000-es években nagyot ment, és nagyon hosszú, nehéz út áll a remake mögött.

A James O’Barr azonos című független képregényének adaptációja, A holló az utóbbi idők egyik legproblémásabb produkciója volt. A fejlesztés és a gyártás során számos alkalommal cserélt rendezőt, sztárt, sőt még stúdiót is. A legújabb film főszereplői Bill Skarsgård, az énekes-dalszerző FKA twigs és Danny Huston. Értesülések szerint a franchise teljes újraindításáról beszélünk, vagyis ez nem jelent mást, minthogy ugyanazokat a képregényeket adaptálják, mint az 1994-ben bemutatott első film.

A Vanity Fair által megosztott képeken a halálból visszatért antihős pózol egy tükör előtt. Míg az eredeti filmben Brandon Lee, az Eric Draven néven ismert képregényfigura arcát teljesen eltakarta a fehér-fekete smink, addig Skarsgård arcát kevésbé fedték el a sminkesek, csak a szeme körül kapott fekete karikákat és egyéb kontúrvonalakat, köztük egy tetoválás a bal szemöldöke felett.

Az első film minden szempontból nagy jelenség volt, slágerzenével és olyan esztétikával, amely öt évvel megelőzte korát. Három folytatást kapott az első film, A holló 2.: Angyalok városa (1996), A holló 3. – A megváltás (2000), valamint A holló 4. – Gonosz ima (2005).

Brandon Lee, Bruce Lee fia, az eredeti A holló főszereplője, aki tragikus módon a film forgatásán életét vesztette, amikor egy rosszul megtöltött kellékfegyver elsült. A folytatásokban Vincent Pérez, Eric Mabius és Ed Furlong játszotta a főszerepet. A képregényekhez hasonlóan a színészek a Holló különböző változatait keltették életre, és Eric Draven a három közül csak az egyik volt.

A filmet rendezte Rupert Sanders (Páncélba zárt szellem), a forgatókönyvet pedig Zach Baylin (Creed III) írta. A filmet 2024. június 7-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...