Játékfigurák a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplőiről

Megérkeztek a Star Wars: Az utolsó Jedik szereplőiről mintázott játékok, köztük Snoke legfőbb vezérel és az új BB gonosz ikertestvérével, akit BB-9E-nek hívnak.

Megérkeztek a Star Wars: Az utolsó Jedik szereplőiről mintázott játékok, köztük Snoke legfőbb vezérel és az új BB gonosz ikertestvérével, akit BB-9E-nek hívnak.

Holnap Force Friday, melyre a Funko is készül, de már az esemény előtt sikerült bemutatni az új Pop Vinyl figurák első sorozatát, amiket a legújabb Star Wars epizód régi és új szereplőiről mintáztak. Így fordulhatott elő, hogy a sok ismerős arc mellett (Rey, Luke Skywalker, Finn, Leia hercegnő, BB-8, Poe Dameron, Chewbacca, Kylo Ren és Phasma kapitány) feltűnt Snoke legfőbb vezér is, aki pont úgy fest, ahogy korábban kipletykálták. De Rian Johnson által behozott új droidot is, akit BB-9E-nek hívnak Az utolsó Jedikben.

Ha nem bírtad ki, s megnézted a képeket, akkor Snoke-on kívül feltűnt az Első Rend gonosz BB-egysége is, a beharangozott rohamosztagosok új különleges képviselői, az Executioner-ök, a Legfőbb vezér személyi testőrei, porg-i madarak, Benicio Del Toro DJ nevű karaktere és Rose (Kelly Marie Tran).

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Barry Seal: A beszállító

Next Article

Még Stephen King-et is meglepte az új AZ minősége!

Related Posts
Tovább

Top 10 hősnő, aki megérdemelne egy önálló filmet!

A Wonder Woman remek kritikai fogadtatása után elgondolkodtam, vajon miért is szorulnak a női hősök gyakran mellékszerepbe? Hiszen annyi remek hősnő van a Marvel és a DC világában akik megérdemelnének egy esélyt a nagyvásznon. Ebben a cikkben összeszedtem, hogy szerintem kik lennének alkalmasak egy önálló mozira, illetve kit látnék szívesen a szerepben.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!