Főoldal Filmek Daisy Ridley jelentést adott, hol tartanak a Star Wars: Új Jedi Rend munkálataival
Filmek

Daisy Ridley jelentést adott, hol tartanak a Star Wars: Új Jedi Rend munkálataival

Tényleg a Star Wars: Új Jedi Rend címmel érkezik a film?

343
Star Wars: Skywalker kora

Az utóbbi időben rengeteg pletykát olvashattunk az egyik új Star Wars-film kapcsán, amelyben Daisy Ridley visszatér Rey szerepében a Star Wars: Skywalker kora után. A film cselekménye 15 évvel játszódik a IX. rész után, és bár Rey feltűnik benne, de nem ő kapja a főszerepet.

Az SXSW konferencián az új filmje, a Magpie népszerűsítésével volt elfoglalva Ridley, amikor Steve Weintraub, a Collider munkatársa a pletykákról kérdezte a színésznőt, miszerint valóban az Új Jedi Rend alcímmel kerül mozikba a film?

Nem tudom! Mármint úgy értem, szerintem igen. Nem gondolom, hogy a bejelentés óta ez változott volna. Tudom, hogy dolgoznak egy forgatókönyvön, és hamarosan elolvasom majd, ami izgalommal tölt el.

Daisy Ridley

Érhető, hogy a rajongók mellett a szereplőket is izgalom övezi. Sharmeen Obaid-Chinoy rendező hasonló érzésekről számolt be az év elején, amikor a CNN riporterének a következőt mondta: “Nagyon izgatott vagyok a projekt miatt, mert úgy gondolom, hogy valami nagyon különlegeset fogunk létrehozni”. A projektet a 2023-as Star Wars Celebrationön jelentette be Kathleen Kennedy, azóta pedig csak fokozódik az izgalom iránta.

Konkrét részleteket még nem árultak el a filmről, de arról beszélnek, hogy Rey egy “hatalmas Jedi-mester” lesz, aki saját akadémiát vezet, hogy kinevelje a következő nemzedék jedilovagjait. A Lucasfilm terve az most, hogy a folytatástrilógia után 15 évvel játszódó film mellett érkezni fog Jon Favreau rendező nagyjátékfilmje a The Mandalorian & Grogu címmel, amely A Mandalórifolytatása lesz. Ezt követi majd James Mangold filmje a Jedik születéséről 2027-ben, és végül Dave Filoni Új Köztársaságról szóló filmje, mely 2028-ban kerülhet bemutatásra.

Star Wars: Skywalker kora
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?