Főoldal BREAKING A Mandalóri 3. évada után Din Djarin és Grogu története filmben folytatódik, és már a rendezőt is megtalálták rá
BREAKINGFilmek

A Mandalóri 3. évada után Din Djarin és Grogu története filmben folytatódik, és már a rendezőt is megtalálták rá

A Mandalóri és Grogu története a filmvásznon folytatódik, jelentette be a Lucasfilm.

810
A Mandalóri és Grogu
Forrás: Star Wars

A Disney+ A Mandalóri című sikersorozatának kedvelt duója egy még nagyobb kalandra készül, amely a mozikba kerül a The Mandalorian & Grogu címmel. A film rendezője Jon Favreau, aki a sorozat egyik motorja volt, 2024-ben kezdi meg a forgatásokat. Favreau mellett olyan kulcsfigurák csatlakoznak a produkciós csapathoz, mint Kathleen Kennedy és Dave Filoni.

Ugyanebben a bejelentésben a Lucasfilm azt is megerősítette, hogy az Ahsoka 2. évada hivatalosan is fejlesztés alatt áll, amiről eddig hallgatott. Most viszont egyértelművé tették, hogy az élőszereplős sorozat főszereplője visszatér egy következő évadra. Az első évadot 2023 augusztusában mutatták be, a kritikusoknál nagy sikert aratva.

Jon Favreau kitörő örömmel újságolta el a hírt, hogy A Mandalóri után egy mozifilmmel ajándékozza meg a rajongókat hamarosan. “Imádtam olyan történeteket mesélni, amelyek abban a gazdag világban játszódnak, amelyet George Lucas teremtett” – mondta. “Rendkívül izgalmas a kilátás, hogy a mandalórit és tanítványát, Grogut elhozzuk a nagyvászonra”.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke is megosztotta gondolatait a fejleményekről. Elismerte Favreau és Filoni jelentős szerepet játszott abban a történetben, hogy új szereplőket mutassanak be a messzi-messzi galaxisban. Kennedy megjegyezte: “Jon Favreau és Dave Filoni két új és szeretett karaktert vezettek be a Star Warsba, és ez az új történet tökéletesen illik a nagyvászonra”.

A Mandalóri nagy színvonalú produkciójával, magával ragadó történetével és karaktereivel az egyik legjobb Disney+ sorozatnak bizonyult eddig. Bár hivatalosan még nem jelentették be, hogy a sorozat szereplői a film mellett mikor térnek vissza, de várhatóan a Disney+ műsorán is találkozhatunk ezzel a két figurával a jövőben.

Az említett sorozatban többek között Pedro Pascal, Carl Weathers, Werner Herzog, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Temuera Morrison és Katee Sackhoff is szerepel. A sorozatot Jon Favreau készítette, Dave Filoni volt a producere, az epizódokat Rick Famuyiwa, Bryce Dallas Howard, Peyton Reed, Carl Weathers és Robert Rodriguez rendezte.

A mandalóri
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

15 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.