Főoldal BREAKING Kaitlyn Dever szerepelni fog a The Last of Us 2. évadában, és már a szerepét is bejelentették
BREAKINGSorozatok

Kaitlyn Dever szerepelni fog a The Last of Us 2. évadában, és már a szerepét is bejelentették

Megerősítették Kaitlyn Dever érkezését, és hogy kit fog játszani a The Last of Us 2. évadában.

387
Kaitlyn Dever
Forrás: NME

Először 2023 őszén jelentek meg pletykák, hogy a Nincs, aki megmentsen sztárja lehet a befutó, most pedig az HBO megerősítette, hogy Kaitlyn Dever kapta Abby szerepét, aki a Playstation-játék egyik kulcsszereplője, amelyen a poszt-apokaliptikus drámasorozat alapul. A karakter leírása szerint “Abby egy képzett katona, akinek fekete-fehér világképe megkérdőjeleződik, miközben bosszút akar állni azokért, akiket szeretett.”

A sorozat rekordokat döntött az HBO számára, Emmy-jelöléseket szerzett, és jelenleg az egyik legjobb videojáték-adaptációként tartják számon. A sorozat története meglepően jól adja vissza a játékmenetet. Pedro Pascal szakszerűen alakította a világfájdalmas Joel Millert, Bella Ramsey pedig Ellie-t keltette életre a maga lázadós tinédzsereként. Ők ketten igazán erős párost alkottak, de ez is nagy nyomást helyezett az HBO-ra a második évad kapcsán. A következő évad várhatóan a The Last of Us Part II-t, a kritikusok által elismert, de ugyancsak megosztó folytatást adaptálja majd.

Dever eredetileg Ellie szerepéért volt versenyben, így a showrunner Craig Mazin és a videójáték alkotója, Neil Druckmann úgymond már tesztelt versenyzők közül választhatja ki a színésznőt. Néhány rajongó azt is kiszúrta, hogy Dever adta Cassie Drake hangját a Uncharted 4 befejező epilógusában, amelyet szintén Druckmann rendezett. Másokat azonban összezavartak a mostani szereposztással, és nincsenek elragadtatva az újabb jelölttől.

Akik játszottak a második résszel, emlékezhetnek rá, hogy Ellie legfőbb ellenfele volt Abby a történetben, ám a játékosok felváltva játszhattak mindkét szereplővel, s a végén sokan már rokonszenvesebbnek találták Abby-t, mint a franchise főszereplőjét. Bár a két karakter ellentétes, Abby és Ellie ugyanannak az éremnek a két oldala. Dever a korábbi és jelenlegi projektjeivel már bizonyította, hogy könnyedén boldogul bármilyen szerepben, bármilyen műfajban, de most ennél is többre lesz szüksége: ki kell gyúrnia magát rendesen a sorozatra. Abby az ideje jó részét a konditeremben töltötte, keményen edzett, hogy személyes bosszút álljon az első videójáték befejezésében történt eseményekért. A rajongók rámutattak egy másik tényezőre is, történetesen Dever feltűnően alacsonyabb, mint Abby a videójátékban.

A The Last of Us 2. évadának forgatása 2024 elején kezdődik.

The Last of Us Part II
Forrás: PlayStation
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pingvin
Előzetesek

A Pingvin új előzetese mellett a Max azt is bejelentette, mikor érkezik a sorozat

Látványos előzetes mellett azt is megtudtuk, mikor érkezik a Pingvin.

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a Max

Júniusban ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sárkányok háza S2
Sorozatkritikák

Sárkányok háza 2. évad 1-4. rész kritika

Folytatódik a fekete és zöld házak konfliktusa.