Főoldal Sorozatok Abby szerepét valaki olyan kaphatja a The Last of Us 2. évadában, akit a rajongók Ellie-nek szerettek volna
Sorozatok

Abby szerepét valaki olyan kaphatja a The Last of Us 2. évadában, akit a rajongók Ellie-nek szerettek volna

Ezzel már 3 név merült fel, aki életre keltheti Abby-t a The Last of Us 2. évadában.

646
The Last of Us Part II
Forrás: PlayStation

Abby gyakorlatilag a Naughty Dog nagysikerű a The Last of Us Part II című videójátékának a deuteragonistája, és hasonlóan fontos szerepet fog játszani az HBO készülő adaptációjának a második évadában, mint Ellie. Sokan kíváncsiak arra, hogyan dolgozzák fel a The Last of Us Part II játékmenetét a képernyőn, mivel a játékosok Ellie és az újonnan érkező Abby között váltogattak.

Erre majd csak később kapunk választ, de ennél sokkal fontosabb most, hogy ki kapja Abby szerepét. Nyáron már bedobtak egy nevet, de a legújabb hírek szerint olyasvalakivel tárgyalnak, akit a sorozatadaptáció bejelentésénél Ellie szerepében szerettek volna látni a rajongók. Jeff Sneider újságíró úgy értesült, hogy Kaitlyn Dever a legnagyobb esélyes Abby szerepére a The Last of Us 2. évadában. Bár ezt az állítást hivatalos forrásból még nem erősítették meg, Sneider határozottan biztosra véli, hogy Dever kapja a szerepet.

Dever eredetileg Ellie szerepéért volt versenyben, így a showrunner Craig Mazin és a videójáték alkotója, Neil Druckmann úgymond már tesztelt versenyzők közül választhatja ki a színésznőt. Néhány rajongó azt is kiszúrta, hogy Dever adta Cassie Drake hangját a Uncharted 4 befejező epilógusában, amelyet szintén Druckmann rendezett. Másokat azonban összezavartak a mostani szereposztással, és nincsenek elragadtatva az újabb jelölttől.

Akik játszottak a második résszel, emlékezhetnek rá, hogy Ellie legfőbb ellenfele volt Abby a történetben, ám a játékosok felváltva játszhattak mindkét szereplővel, s a végén sokan már rokonszenvesebbnek találták Abby-t, mint a franchise főszereplőjét. Bár a két karakter ellentétes, Abby és Ellie ugyanannak az éremnek a két oldala. Dever a korábbi és jelenlegi projektjeivel már bizonyította, hogy könnyedén boldogul bármilyen szerepben, bármilyen műfajban, de most ennél is többre lesz szüksége: ki kell gyúrnia magát rendesen a sorozatra. Abby az ideje jó részét a konditeremben töltötte, keményen edzett, hogy személyes bosszút álljon az első videójáték befejezésében történt eseményekért. A rajongók rámutattak egy másik tényezőre is, történetesen Dever feltűnően alacsonyabb, mint Abby a videójátékban.

Az alkotók a The Last of Us 1. évadánál már bizonyították, hogy nem a fizimiskát részesítik előnyben, sokkal fontosabb a színészek közötti kémia, így amennyiben Dever jobban kijön a meghallgatáson a szereplőtársakkal, könnyedén ráeshet a választás. Állítólag nemrég megjelent Nincs, aki megmentsen című filmjében nyújtott alakítása miatt merült fel ismét a neve, hogy jó lehet Abby-ként.

A The Last of Us 2. évadának forgatása 2024 elején kezdődik.

Kaitlyn Dever
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata

A Harry Potter-könyveket ezúttal sorozat formájában dolgozzák fel.

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.

The Last of Us
Sorozatok

Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában

Újabb világsztárral bővült a The Last of Us szereplőgárdája.