Főoldal Sorozatok A The Last of Us társalkotóját Abby szereposztásáról kérdezték; már a színésznőt is kiválaszthatták
Sorozatok

A The Last of Us társalkotóját Abby szereposztásáról kérdezték; már a színésznőt is kiválaszthatták

A The Last of Us társalkotója szerint megosztó lesz Abby szereposztása is, és már egy név is felmerült.

309
The Last of Us Part II
Forrás: PlayStation

Craig Mazin, a The Last of Us showrunnerje határozottan arra utalt legújabb bejegyzésében, hogy Abby szerepe már elkelt az HBO sorozatának második évadában. Egy megbízható bennfentes pedig egy olyan nevet dobott be, aki első látásra nagyon alkalmasnak tűnik erre a szerepre, és talán még a rajongók is elégedettek lesznek.

A The Last of Us Part II epikus méretű volt, gazdag és nagy történetet ölelt fel, és várhatóan több évadon keresztül fog játszódni az HBO kis képernyős adaptációja nyomán. A franchise rajongói előtt nem titok, hogy mi vár rájuk a folyatásban, és most minden szem arra szegeződik, hogy ki kapja Abigail “Abby” Anderson szerepét.

A karakter továbbra is a rajongók kedvence és hihetetlenül ellentmondásos (attól függően, hogy kit kérdezünk), de a szerephez egy olyan tehetséges színésznőre lesz szükség, aki képes Abby összetett karakterét átültetni a képernyőre egy olyan történetben, amelyben az antagonistából egyszerre főszereplő válik, ahogy a történet kibontakozik, s megértjük.

Abby a Tűzbogarak tagja, akit a tragédia tört meg, amikor Joel Miller megölte az apját, Jerry Andersont – ő volt az a tudós, aki Ellie-t meg akarta műteni a gyógymódért -, és küldetésének tekinti, hogy megbosszulja az apja halálát. A The Hollywood Reporter interjúvolta meg a sorozat társalkotóját és showrunnerét, amikor Craig Mazint arról kérdezték, hogy Abby szerepe gazdára talált-e már. A kérdésre Mazin nevetve csak annyit válaszolt, hogy talán.

Mazin hozzátette az interjúban, hogy “a sztrájk megállított minket. A dolgok folyamatban voltak. Nézzétek, Abby volt az első szerep, amit meg akartunk oldani”.

Elég jó tapasztalatunk van abban, hogy jelentős bejelentéseket tegyünk a szereposztásokkal kapcsolatban, és az emberek azt kérdezik: “Tényleg?”, ami valószínűleg folytatódni fog. Szóval lehet, hogy az emberek nem értenek egyet, de szerintem eddig jól csináltuk, és úgy tűnik, a közönség is úgy érzi, hogy jól csináltuk, és az Akadémia is úgy érzi, hogy jól csináltuk.

Craig Mazin

Mazin a beszélgetésben nem árult el nevet, ám azóta egy megbízható forrás utalt arra, hogy Shannon Berry-t választották Abby szerepére. A viszonylag újoncnak számító színésznő olyan tévésorozatokban tűnt fel, mint a Vadászok, a Szerelmes Nina és A vadak. Berry fizikuma határozottan illik Abby robosztus megjelenésére, bár ezt a szereposztást még nem erősítették meg (és valószínűleg nem is fogják, amíg a SAG-AFTRA sztrájk véget nem ér).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Max
Sorozatok

Exkluzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original...