Főoldal BREAKING Hivatalosan is megrendelték az Ahsoka 2. évadát
BREAKINGSorozatok

Hivatalosan is megrendelték az Ahsoka 2. évadát

Végre megerősítést kapott az Ahsoka 2. évada.

322
Ahsoka
Forrás: Star Wars

A Disney megerősítette a hírt, miközben bejelentette, hogy Jon Favreau fogja rendezni a vadonatúj Star Wars-filmet Mandalorian & Grogu címmel. Meglepő módon a megerősítést egy másik hírrel jelentették be, érezhetően nagyobb hangsúlyt kapott Favreau filmje, ami azért annyira meglepő, mert a Disney+ egyik legjobb Star Wars-sorozatáról van szó.

Egészen a közlemény végéig kell tekerni, ott olvashatunk először arról, hogy a “The Mandalorian & Grogu vezeti majd a Lucasfilm folyamatban lévő játékfilm-fejlesztési ütemtervét, egy kalap alatt a Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold és Dave Filoni által irányított filmekkel, akik jelenleg is dolgoznak többek között az Ahsoka 2. évadának fejlesztésén”.

Bár már korábban is felmerült, hogy az Ahsoka 2. évada is készül, különösen Dave Filoni előléptetése után, de a Disney részéről csak most kapott megerősítést, hogy valóban dolgoznak a folytatáson. Filoni kinevezésénél a Vanity Fair csak annyit mondott, hogy “vizsgálják” a második évadot, míg a főszereplő Rosario Dawson hozzátette, hogy a Disney “hivatalosan” még semmit sem mondott erről.

Ma délután azonban nagyot fordult a világ. Az Ahsoka 2. évadának híre mellett a Disney a semmiből bejelentett egy új filmet – amiről egyébként már pletykáltak, hogy A Mandalóri története akár mozifilmben is folytatódhat. A bejelentésben megjegyezték, hogy még idén elkezdődik a forgatás, és szintén Filoni és a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy lesz a producere.

Fontos megjegyezni, hogy Favreau filmje nem fogja helyettesíteni Filoni korábban bejelentett filmjét, amelyet Obaid-Chinoy és Mangold projektjeivel együtt jelentettek be a 2023-as Star Wars Celebrationön.

2024-ben a The Acolyte és a Skeleton Crew című új Star Wars-sorozatok kapnak majd helyet a Disney+-on, valamint az animációs Rossz osztag (The Bad Batch) 3. évada és a Jedihistóriák (Tales of the Jedi) 2. évada. Az Andor várva várt 2. évadát viszont nem idén, hanem csak 2025-ben fogják műsorra tűzni. A késés oka a színész- és írói sztrájk.

Ahsoka
Forrás: Star Wars
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.