Főoldal Filmek Pletykák Snoke legfőbb vezérről, az ő testőreiről és Kylo Renról
Filmek

Pletykák Snoke legfőbb vezérről, az ő testőreiről és Kylo Renról

A mostani pletyka azt írja le, hogy milyen vizuális megjelenést kap Snoke a Star Wars: Az utolsó Jedikben.

576

A mostani pletyka azt írja le, hogy milyen vizuális megjelenést kap Snoke a Star Wars: Az utolsó Jedikben.

A Star Wars: Az ébredő Erőben találkoztunk először Snoke legfőbb vezérrel, de csak hologram képében, sok mindent nem árultak el hátteréről. Arról is mennek találgatások, hogy miként kell elképzelni, Yodaként, vagy esetleg egy magas alakot, és milyen ruházatot visel? A Star Wars News legújabb híréből talán erre is választ kapunk, illetve Kylo Ren új különleges hajóját is bemutatják.

Sajtó pletykák szerint a Star Wars: Az utolsó Jedikben Snoke-ot egy selymes, arany színű, de nem hivalkodó mintázatú köpenyben láthatjuk, cipője szintén arany színű lesz. Ezen felül mind a cipő, mind pedig a köpeny bélése piros lesz. Továbbá Snoke a bal kezén egy óriási gyűrű is látható lesz. A forrás ezt a gyűrűt úgy írta le, hogy a közepén található kő fekete színű, s vélhetően egy kyber kristály. Függetlenül attól, hogy Snoke karjai gyengék, kisujjai befelé állnak, valami oknál fogva mégis ragaszkodik a gyűrűhöz. A Legfőbb vezérről az is kiderült, hogy mérhetetlenül gazdag, palotáját fehér márvánnyal és arannyal vonták be. A hírek szerint a franchise legnagyobb hajóját is láthatjuk, amit Mega Destroyer néven emlegetnek. Ez azt is jelentheti, hogy palotáját és tróntermét a hajó belsejében kell elképzelni.

Ami Snoke testőreit illeti, nevük nem ismert, de Praetorianusokként kell elképzelni őket. Megjelenésük a Királyi gárdáéhoz fog hasonlítani, hasonlóan Palpatine uralkodóéhoz, ők is fényes piros színű páncélt, matt piros ruhát, köpenyt, középkori sisakot és miegymást viselnek. A testőrök saját, jól megkülönböztethető fegyvert, kardokat, késeket hordanak, amiket talán használni is fognak.

Végezetül pedig Kylo Ren. Az ébredő Erővel ellentétben a folytatásban sisak nélkül láthatjuk a bukott padawen-t. Egy teljesen egyedi építésű TIE-t kap Ren, ami ugyan hasonlít a TIE-vadászokra, de ellenben a hajtómű kékes színben fog izzani, ahogy az Ezeréves Sólyom esetén is megfigyelhető.

Rian Johnson által írt és rendezett Star Wars: Az utolsó Jedikben visszatér Mark Hamill (Luke Skywaler), Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Carrie Fisher (Organa tábornok / Leia hercegnő), Oscar Isaac (Poe Dameron), Adam Driver (Kylo Ren), illetve a frissen érkezett Benicio del Toro (ismeretlen karakter) és Laura Dern (ismeretlen karakter).

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes...