Főoldal Sorozatok A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus
Sorozatok

A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus

Ezt nektek emberek! A negatív hullám ellenére Az akolitus nézettségi rekordot döntött.

1.8k
Az akolitus
Forrás: Star Wars

A Lucasfilm közleményben jelentette, hogy a Star Wars: Az akolitus című sorozat első trailere nézettségi rekordot döntött a stúdió Disney+ kínálatában, és mindezt úgy, hogy eközben nagy negatív hullám söpört végig a videómegosztó portálokon. Volt idő, amikor a YouTube-on fej-fej mellett volt a tetszés és a nemtetszés.

A sorozat, amely A Köztársaság Fénykorában játszódik, női showrunnerrel és túlnyomórészt női szereplőkkel büszkélkedhet, de nehéz volt konkrét okot találni az esetre, hogy mégis milyen problémájuk van a sorozattal azoknak, akik “rajongóknak” nevezik magukat.

“A tegnap megjelent Az akolitus előzetese az első 24 órában 51,3 millió megtekintést ért el. Ez új digitális rekord a Lucasfilm Disney+ sorozatai között, és felülmúlja A Mandalóri, A Boba Fett könyve, az Andor, az Obi-Wan Kenobi és az Ahsoka minden előzetesét. Hálásak vagyunk a támogatásért, és már alig várjuk, hogy megismerjétek a sorozatot.” – olvasható a StarWars.com hivatalos közleményében.

A YouTube-on már több mint 8 millió megtekintésnél jár a trailer. A premier óta 162 757 lájkot és 337 622 lefelé mutató hüvelykujjat gyűjtött be, ami azt jelenti, hogy a nézők 67%-ának nem tetszett, amit látott. Az eset nem egyedi, a korábbi években többször is láttunk már ehhez hasonlót, különösen, ha Disney-produkciókról van szó.

A Star Wars hivatalos honlapja a sorozatot a következőképpen írja le: “egy rejtélyes thriller, ami a nézőket a sötét titkok és az Erő sötét oldalával mérgezett galaxisba kalauzolja el a Köztársaság Fénykorának utolsó napjain. Egy egykori padawan újra összefog jedimesterével, hogy közösen nyomozzanak egy bűncselekmény-sorozat után, ám az erők, amelyekkel szembekerülnek, sokkal baljósabbak, mint azt valaha is gondolták”.

Az akolitus
Forrás: Star Wars
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

33 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...